SRBI, SPREM`TE SE, SPREM`TE! Miša Vacić izdao naredbu od koje svi strahuju!
Foto: Fonet

HAOS U NAJAVI

SRBI, SPREM`TE SE, SPREM`TE! Miša Vacić izdao naredbu od koje svi strahuju!

Najavio je opštu mobilizaciju svojih stranačkih drugara

Objavljeno: 09.08.2018. 12:37h
  • 274

Organizacija Srpska desnica (SD), na čijem čelu se nalazi Miša Vacić, poslala je saopštenje u kojem tvrdi da su njihovi pripadnici širom Srbije počeli da preduzimaju određene mere i da se spremaju za odbranu Srba na Kosmetu od potencijalne agresije Albanaca sa Kosova.

Ovaj pokret upozorava na veliku mogućnost udara na sever Kosmeta i posebno se ističe naređenje predsednika pokreta kojim se pozivaju svi pripadnici SD-a da budu spremni da se stave na raspolaganje Vojsci Srbije u slučaju agresije na Kosmetu.

"Postoje jasne indicije da se sprema nešto što nijedna normalna osoba ne želi i što se svim silama mora sprečiti", kaže se u saopštenju.

"Srpski narod neće biti nova žrtva, nećemo gledati kolone srpskih izbeglica koje pred ognjem napuštaju svoja viševekovna ognjišta. Stoga predsednik Srpske desnice, stoji u saopštenju, naređuje svim pripadnicima pokreta da se u slučaju eskalacije nasilja protiv civilnog srpskog stanovništva na Kosovu i Metohije odmah jave u službu državnim organima Vojske Srbije i bezbednosnim strukturama, kako bi se stavili na raspolaganje kao dobrovoljci u odbrani srpske nejači" saopštila je Srpska desnica.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media