PREMINULA MIRA, žena koja je znala SVE TAJNE Slobodana Miloševića i odnela ih je sa sobom u grob!
Foto: profimedia

POSLE KRAĆE BOLESTI

PREMINULA MIRA, žena koja je znala SVE TAJNE Slobodana Miloševića i odnela ih je sa sobom u grob!

Mediji su zabeležili da je prošle godine, na godišnjicu smrti Slobodana Miloševića, posetila njegov grob

Objavljeno: 15:15h

Mira Dragojević, dugogodišnja lična sekretarica nekadašnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Milošević, sahranjena je danas u 15 časova na groblju u selu Elemir, kod Zrenjanina.

Mira Dragojević preminula je prekjuče u bolnici u Beogradu, posle kraće bolesti. Po ličnoj želji, sahranjena je u Elemiru, u prisustvu najuže rodbine i prijatelja.

Ona je rođena 1938. godine u porodici Kovačević, u selu Bravski Vaganac, kod Bosanskog Petrovca. Sa porodicom je 1946. kolonizirala u Čelarevo.

Bila je lična sekretarica Slobodana Miloševića sve vreme njegovog predsednikovanja. Brinula je i o spomen sobi posvećenoj bivšem predsedniku, koja se nalazi u sedištu Socijalističke partije Srbije, na Studentskom trgu u Beogradu.

Mediji su zabeležili da je prošle godine, na godišnjicu smrti Slobodana Miloševića, posetila njegov grob.

Umrla Mira Dragojević
Umrla Mira Dragojević foto: Printscreen/Instagram

Jovana Dimitrijević iz SPS-a koja je podnosilac zahteva da Slobodan Milošević dobije spomenik kaže za espreso da joj je bila čast da sarađuje sa jednom takvom ženom kakva je bila Mira.

- Sahranjena je u krugu porodice, bez velike pompe, skromno, baš kako je živela i želela. Nije čak nikome iz stranke htela da kaže da je bolesna, jer nije želela nikoga da zamara svojim problemima. Bila je velika - kaže ona za naš portal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.