ĐUKA UPOZORAVA NA HAOS NA KOSOVU! Sprema se VELIKO ZLO, namerno biraju datum kad smo etnički očišćeni! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić, Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

DRŽAVA NA POTEZU

ĐUKA UPOZORAVA NA HAOS NA KOSOVU! Sprema se VELIKO ZLO, namerno biraju datum kad smo etnički očišćeni! (VIDEO)

Vladimir Đukanović upozorava da Albanci planiraju mogući pohod na sever Kosova

Objavljeno:

Poslanik Srpske napredne stranke u parlamentu Srbije, Vladimir Đukanović, oglasio se preko svog zvaničnog Jutjub kanal i upozorio građane, ali i napomenuo da bi hitno trebalo reagovati povodom kako je naveo, pripreme programa, koji se sprema sutra na Kosovu i Metohiji.

Naime, Đukanović u obraćanju navodi da je KFOR najavio da će da spreči incidente vezane za podelu Kosova, te se pita - otkud njima informacije da će do toga uopšte doći?

- Očigledno onda KFOR ima neke obaveštajne podatke da neko nešto sprema. Premeštaju svoje trupe. Posebno ka severu i spremni su da reaguju i najavljuju da će sve to sprečiti - navodi Đukanović i dodaje da se s druge strane suspenduje odmor policajcima.

- Ta takozvana Vlada Kosova bira 4. avgust, vrlo svesno, zato što je to Oluja, momenat kada smo mi etnički očišćeni sa prostora Hrvatske. Biraju datume kada će da nam dižu tenziju. Sve se radi intezivno i vrlo pokvareno i pri tom najavljuju brisanje granice između takozvanog Kosova i Albanije Ujedinjenim nacijama, a baš nešto slično kao i pred pad Karjine. Ne žele da raspravljaju o tome, iako je Krajina bila teritorija pod Ujedinjenim nacijama i uopšte nije smela da bude napadnuta i to je jako zanimljivo - kaže Đukanović.

Naime, Vladimir Đukanović upozorava da Albanci planiraju mogući pohod na sever Kosova.

- Sprema se neko zlo i ja verujem da su naše službe, Vojska i policija u pripravnosti nekoj. Zamolio bih naš narod na severu Kosova, ali i južno od Ibra, da bude u pripravnosti - priča Đukanović.

Takođe, pominje i najavu Hašima Tačija za korekcijom granica i tvrdi da je Kosovskom premijeru neko rekao da to kaže.

- Neverovatno je šta se sve sprema i šta se nekom daje za pravo da radi, a da vinemate mogućnost da nigde ništa kažete - zaključuje on.

U vidu ispod možete poslušati šta je još Đukanović rekao:

Podsetimo, "Oluja" je počela 4. avgusta 1995., a cilj bio zauzimanje teritorije RSK. Akcija Oluja je trajala 4 dana i završena je padom RSK. Za to vreme proterano je oko 250.000 Srba.

BONUS VIDEO:

Dragan Čolović - ratni vojni invalid

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.