PLJUJU, ETIKETIRAJU I NASRĆU NA SVE KOJI MISLE DRUGAČIJE: Dveri tvrde da nisu ni pipnuli ženu na mitingu u Šapcu
Foto: Privatna arhiva

ZAMALO VEĆI SUKOBI

PLJUJU, ETIKETIRAJU I NASRĆU NA SVE KOJI MISLE DRUGAČIJE: Dveri tvrde da nisu ni pipnuli ženu na mitingu u Šapcu

Jučerašnja tribina u Šapcu prošla je prilično burno

Objavljeno:

Medijski i drugi napadi na lidere Saveza za Srbiju pred i nakon jučerašnje tribine u Šapcu pokazuju kako ova vlast shvata demokratiju – oni pljuju, etiketiraju i fizički nasrću na sve koji misle drugačije, navode iz Srpskog pokreta Dveri.

Oni su saopštili da ne razumeju zašto samo Vučiću, koji stalno tvrdi da je opozicija nebitna i neozbiljna, smeta da ta ista opozicija održi tribinu i razgovara sa građanima pa je potegao kompletnu mašineriju – lažne vesti u režimskim medijima, nekoliko SNS batinaša ispred ulaza u pozorište gde se održavala tribina, podpredsednicu SNS iz Vladimiraca koja glumi da je povređena itd. - Pred tribinu je Pink pisao kako Boško Obradović u Šabac dolazi pod rotacijom?!? To je naravno notorna laž i auto na slikama i na snimku nije auto predsednika Dveri, niti je ikada posedovao automobil ove marke što su sve lako proverljivi podaci. Druga laž je da je Boško na tribinu došao sa obezbeđenjem - saopštili su oni.

- Predsednik Dveri je pre tribine bio sa članovima u kancelariji u Šapcu i odatle su svi zajedno krenuli ka pozorištu, a ovo je bilo njegovo okruženje: Ako je ovih 5 divnih dama to strašno obezbeđenje na koje misle režimski mediji onda u redu. Ono što je tačno je da su SNS batinaši pokušali da isprovociraju predsednika Dveri i grubo su gurali čak i žene i unosili im se u lice, posebno muškarac u žutoj majici, što se vidi na snimku ispod ovog teksta. Ali izgleda da je nasilje nad ženama iz Dveri dozvoljeno, jer o tome niko nije pisao.

Ali su zato svi pisali o navodnom napadu na Aleksandru Krstić. Snimci sve govore, i jasno je da je niko iz okruženja predsenika Dveri nije ni pipnuo, a o tome da se radi o izrežiranom scenariju govori i činjenica da je dotična član SNS i da je iz Vladimirovaca, pa je jasno da nije slučajno došla ispred šabačkog pozorišta. Nakon svega ovoga, niko nije našao za shodno da se zapita šta radi 15-ak SNS batinaša ispred tribine opozicije, da li je normalno takvo maltretiranje i guranje svih, a naročito žena koje su došle s liderima opozicije i da li ovo znači da opozicija nema pravo na delovanje i slobodu govora? Dodatno pitanje je i zašto su svi preneli vest o tome šta urla 15 SNS batinaša, a niko ne govori o tome da je sala pozorišta bila prepuna i da je preko 400 ljudi došlo da čuje šta ta opozicija ima da im kaže - rekli su iz Dveri, i pozvali, kako kažu "sve normalne ljude u ovoj zemlji, bez obzira na političko opredeljenje i stranačku pripadnost da osude ovakvo ponašanje SNS-a".

- Ako se politički protivnici sačekuju ispred tribina, ako se širi mržnja i nasilje, ako se njihove slike kače na plakate i poternice, onda je krajnje vreme da se zapitamo u šta će se pretvoriti ova zemlja i kakav primer se daje našoj deci.

Bonus video:

Espreso intervju, Dušan Milisavljević i Dragan Vesović


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.