ZNATE LI KO JE OVAJ U BELOJ KOŠULJI PORED VUČIĆA? On je OZBILJNA HOLIVUDSKA FACA, a evo šta traži u Srbiji! (FOTO)
Foto: Beta

snimanje filma

ZNATE LI KO JE OVAJ U BELOJ KOŠULJI PORED VUČIĆA? On je OZBILJNA HOLIVUDSKA FACA, a evo šta traži u Srbiji! (FOTO)

U Srbiji je poslednjih nekoliko godina snimljeno više od 50 međunarodnih filmskih projekata

Objavljeno: 15:46h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas ekipu filma "Crawl" koja snima scene u Luci Beograd i razgovarao je s producentima filma i predstavnicima kuće Paramaunt pikčers (Paramount Pictures) kojima je to prvi filmski projekat u Srbiji, saopštili su iz Vučićevog kabineta.

- Izuzetno mi je drago što još jedna od holivudskih produkcija svoje snimanje počinje u Srbiji. Ovakvi projekti su veoma značajni za promociju naše zemlje. Nastavićemo da radimo na tome da Srbija postane omiljena destinacija velikim filmskim kućama, kao što je Paramaunt pikčers - rekao je Vučić.

Podsetio je da je u Srbiji poslednjih nekoliko godina snimljeno više od 50 međunarodnih filmskih projekata.

foto: Beta

Čuveni producent Kreg Flores (čovek u beloj košulji iz naslova) izjavio je da je ekipa zadovoljna uslovima rada i zahvalio je na gostoprimostvu.

- Veoma smo zadovoljni uslovima rada. Kvalitet filmske ekipe je na visokom nivou, kao i saradnja sa institucijama koje učestvuju u procesu snimanja - istakao je Flores.

foto: Beta

Reditelj filma "Crawl" je Aleksander Aja, a glavna ženska i muška uloga povereni su Kaji Skodelario, koja je igrala u filmu "Pirati sa Kariba", i Beriju Peperu poznatom po ulozi u ostvarenju "Spasavajući redova Rajana". Za snimanje filma izdvojeno je 17 miliona dolara.

Bonus video:

Slavica Đukić Dejanović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.