POŠTOVANI DRAGANE, ŠALJEM TI SPISAK ČLANOVA ZA KOJE MI JE POTREBNO ONIH 125.000: Na TVITERU objavljeno navodno pismo Boška Obradovića Đilasu, a evo šta na to kaže ĐILAS!
Foto: Fonet/Nebojša Mandić

još jedna Nameštaljka?

POŠTOVANI DRAGANE, ŠALJEM TI SPISAK ČLANOVA ZA KOJE MI JE POTREBNO ONIH 125.000: Na TVITERU objavljeno navodno pismo Boška Obradovića Đilasu, a evo šta na to kaže ĐILAS!

U ovom navodnom pismu, koje je objavljeno na tviter nalogu Hejtujemizdajnike, Obradović se obraća Đilasu

Objavljeno: 13:25h

Na društvenim mrežama večeras je objavljeno pismo koje je navodno predsednik Dveri Boško Obradović poslao svom potencijalnom političkom partneru Draganu Đilasu, koji je na čelu Saveza za Srbiju.

U ovom navodnom pismu, koje je objavljeno na tviter nalogu Hejtujemizdajnike, Obradović se obraća Đilasu, povodom dogovora o budućem zajedničkom delovanju protiv režima Aleksandra Vučića.

Prenosimo ovo navodno pismo u celosti:

"Poštovani Dragane,

Najpre da ti se zahvalim na dosadašnjem trudu oko formiranja Saveza za Srbiju i da potvrdim našu zajedničku nadu i veru u konačnu pobedu nad režimom Aleksandra Vučića. Srbija zaslužuje bolje i treba nove ljude koji će joj vratiti slobodu. Mislim da i ti veruješ u isto i zato smatram da smo na istom putu.

U okviru priprema za formiranje našeg saveza, usmeno smo se dogovorili oko logističkih i finansijskih pitanja. Takođe, dogovorili smo da svako radi svoje tekuće poslove i da treba da da sve od sebe kako bi do formiranja Saveza za Srbiju došlo što pre i u što širem političkom frontu, u skladu sa osnovnim ciljevima i načinima delovanja.

Po našem dogovoru, šaljem ti spisak članova Glavnog odbora Dveri za koje mi je potrebno onih 125.000.

16. 07. 2018. godine

Predsednik Srpskog pokreta Dveri

Boško Obradović"

Podsetimo, pre par dana objavljen je program u 30 tačaka Saveza za Srbiju, političke organizacije čiji inicijator je Dragan Đilas. Savez zasada čine Demokratska stranka (Zoran Lutovac), Narodna stranka (Vuk Jeremić), Levica Srbije (Borko Stefanović), Zdrava Srbija (Milan Stamatović), Zajedno za Srbiju (Nebojša Zelenović), Pokret za preokret (Janko Veselinović), Sindikat Sloga (Željko Veselinović) a, kako piše Nedeljnik, čekaju se Dveri (Boško Obradović), kao i Demokratska stranka Srbije (Miloš Jovanović).

Mnogi gradovi u Srbiji su je, o čemu je Espreso pisao, nešto pre toga oblepljeni plakatima na kojima piše da je lider Dveri Boško Obradović sa još 59 članova Dveri, navodno učesnik američke operacije "Hologram" koja ima za cilj "kupovinu Srpskog pokreta Dveri", to jest "predaju ovog pokreta Draganu Đilasu na upravljanje".

Na plakatima, koji su osvanuli ispred štabova Dveri u u Kostolcu, Aranđelovcu, Mladenovcu, Beogradu, Pančevu, Lazarevcu, piše da će navodno članovi Glavnog odbora Dveri koji su potkupljeni 28. jula u Čačku da glasaju za ulazak u Savez za Srbiju i da će "prećutno podržati izdaju Kosova", kao i ulazak Srbije u NATO, i da je "sve ovo deo te američke operacije "Hologram" koja ima za cilj da uništi srpsku patriotsku opoziciju".

foto: Facebook

Iz Pokreta Dveri za Espreso su ovim povodom rekli da iza cele akcije sa plakatima stoji SNS, i da je sve počelo dan nakon što je Boško Obradović rekao da je za opozicionu saradnju ako će se ta opozicija boriti protiv potpisivanja pravno-obavezujućeg sporazuma sa nepostojećom državom Kosovo kojim se izdaju interesi Srbije.

- Ovim plakatima se crta meta na čelu predsedniku i pojedinim članovima GO Dveri. To je jasan pritisak SNS-a i reakcija na mogućnost da napokon dobiju ozbiljnog oponenta politici predaje Kosova i Metohije. Ovako su nekad komunisti i nacisti slike svojih političkih neistomišljenika stavljali na plakate i proglašavali ih izdajnicima. To je ta škola - rekli su iz Dveri za Espreso.

Espreso je povodom navodnog pisma Boška Obradovića Draganu Đilasu kontaktirao i jednog i drugog.

Dragan Đilas je bio prilično šokiran kad je video tvit koji smo mu poslali:

- Auuuhh, pa da li je moguće da me pitate da li je ovako nešto autentično?!

Nakon objavljivanja ovog teksta na našem portalu, on se oglasio na Tviteru, tvrdeći da je ovaj dokument falsifikat:

Na naših 30 tačaka, protivnik je brže-bolje odgovorio jadnim falsifikatom. Nervoza, indikativna. Glup potez, šahisto.

Do trenutka objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor Boška Obradovića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.