LAŽLJIVI LUPEŽ TRAŽI NEČIJE RAZREŠENJE, MA VRH! Šabić BRUTALNO odgovorio Rističeviću nakon ANKETE koju je Rističević sproveo na TVITERU!
Foto: Stefan Jokić, Beta

LJUTI RIVALI

LAŽLJIVI LUPEŽ TRAŽI NEČIJE RAZREŠENJE, MA VRH! Šabić BRUTALNO odgovorio Rističeviću nakon ANKETE koju je Rističević sproveo na TVITERU!

Tviteraši su se prvo izjasnili, a onda je reagovao i poverenik za informacije od javnog značaja Republike Srbije

Objavljeno:

Poslanik vladajuće koalicije i predsednik Narodne seljačke stranke, Marijan Rističević na svom Tviter nalogu osuo je paljbu po Rodoljubu Šabiću, povereniku za informacije od javnog značaja Republike Srbije.

On je u tvitu napravio "anketu" sa pitanjem da li korisnici Tvitera misle da Šabić treba da bude razrešen funkcije Poverenika zbog toga što je, "politikant", "zato što je zloupotrebio finansijska sredstva" ili "zato što je nedostojan fukcije poverenika".

Tviteraši su se izjasnili, a onda je reagovao i Rodoljub Šabić.

- Ma "vrh". Moram da retvitujem. Da lažljivi lupež traži razrešenje prvog dobitnika nagrade "Verica Barać", to je zaista vrhunska "simbolika", napisao je Šabić i ironično dodao:

- A mislim da bez obzira na razlog Šabića treba razrešiti, rekao je sam za sebe.

Podsećamo, rasprava izmđu Šabića i Rističevića je započeta ranije kada je Marijan naveo kako će Šabić biti razrešen kao nedostaojan funkcije zbog politiziranja i zlouptreba novcem. Takođe je dodao kako mu je "odzvonilo".

Nakon toga, Rističević je nastavio sa "prepucavanjem" pa se osvrnuo i na Šabićeve prepiske sa drugim tviterašima.

- Zadebljaju malo prsti...Recimo OV se otme mastiljari profesionalnoj... I šta sad, napisao je Rističević

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.