DVERI PREUZIMA ĐILAS PREKO AMERIČKE OPERACIJE HOLOGRAM! Srbija oblepljena ovim plakatima, šta kaže Boško na to?
Foto: Dragana Udovičić

nameštaljka?

DVERI PREUZIMA ĐILAS PREKO AMERIČKE OPERACIJE HOLOGRAM! Srbija oblepljena ovim plakatima, šta kaže Boško na to?

Ovi plakati osvanuli u više gradova širom Srbije ispred štabova Dveri

Objavljeno:

Plakati na kojima piše da lider Dveri Boško Obradović sa još 59 članova Dveri, navodno učesnika američke operacije "Hologram" koja ima za cilj kupovinu Srpskog pokreta Dveri, predaje ovaj Pokret Draganu Đilasu na upravljanje.

Ovi plakati osvanuli su u ispred štabova Dveri u u Kostolcu, Aranđelovcu, Mladenovcu, Beogradu, Pančevu, Lazarevcu. Na tim plakatima piše da će navodno članovi Glavnog odbora Dveri koji su potkupljeni da 28. jula u Čačku glasaju za ulazak u Savez za Srbiju i da će prećutno podržati izdaju Kosova, kao i ulazak Srbije u NATO, i da je sve ovo deo te američke operacije "Hologram" koja ima za cilj da uništi srpsku patriotsku opoziciju.

foto: Facebook

Iz Pokreta Dveri, za "Espreso" su rekli da dan nakon što je predsednik Dveri rekao da je za opozicionu saradnju ako će se ta opozicija boriti protiv potpisivanja pravno-obavezujućeg sporazuma sa nepostojećom državom Kosovo kojim se izdaju interesi Srbije, pojavili su se plakati SNS-a.

- Ovim plakatima se crta meta na čelu predsedniku i pojedinim članovima GO Dveri. To je jasan pritisak SNS-a i reakcija na mogućnost da napokon dobiju ozbiljnog oponenta politici predaje Kosova i Metohije. Ovako su nekad komunisti i nacisti slike svojih političkih neistomišljenika stavljali na plakate i proglašavali ih izdajnicima. To je ta škola - rekli su iz Dveri.

Bonus video:

Espreso intervju, Dušan Milisavljević i Dragan Vesović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.