ZARATILE JADRANKA KOSOR I VJERICA RADETA! Hatidža bi oprostila Šešeljevoj spodobi, ali mi ne smemo, jer je zlo živo! RADETA: Kosor osetila lovu!
Foto: Marina Lopičić, goran stanzlpixsell

BEZ PARDONA

ZARATILE JADRANKA KOSOR I VJERICA RADETA! Hatidža bi oprostila Šešeljevoj spodobi, ali mi ne smemo, jer je zlo živo! RADETA: Kosor osetila lovu!

Radetin tvit je izazvao ozbiljnu buru u javnosti

Objavljeno:

Potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta juče je svojim monstruoznim tvitom o smrti predsednice "Majke Srebrenice" Hatidže Mehmedović izazvala ozbiljnu buru u javnosti.

Kada je Radeta objavila tvit u kojem se zapitala ko će je sahraniti "muž ili sinovi", a poznato je da je Hatidža u srebreničkom masakru u julu 1995. godine izgubila i supruga i sinove, počeli su da se ređaju komentari u kojima su svi počeli potpredsednicu radikala da osuđuju zbog ovako teških reči.

"Kako ti krv na uši ne procuri od toliko pakosti i zla u sebi. Je*o ti pas mater ratnohuškačku i ratnoprofitersku", "Ovakve sotone treba isterati iz Srbije ili joj zabraniti bilo kakav politički rad", "Ma samo teska, dozivotna robija, uz najtezi fizicki rad", "Gospođo Radeta. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali zaista mislim da morate na lečenje. Ne ide ovo ovako više", "Koliko je ovo bolesno, utroba mi se okrenula", samo su neki od komentara Radetinih pratioca na Tviteru ostavili.

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor takođe nije ostala bez komentara kada je Radetin tvit u pitanju, pa je na svom Tviteru napisala da bi Hatidža, koliko je velika u oprostu bila oprostila i "toj Šešeljevoj spodobi", "ali mi ne smemo".

- A Hatidža Mehmedović, koliko je velika u oprostu bila, oprostila bi toj Šešeljevoj spodobi koja joj se, i mrtvoj, pokušala narugati. Ali mi ne smemo. Jer je zlo živo i iskezilo je zube - napisala je Kosor za Radetu.

Međutim, Radeta je i na njen tvit imala komentar. I to ne bilo kakav.

- Vidim Jadranka Kosor se pridružuje udruženju majki Srebrenice. Osetila lovu - napisala je Radeta.

Bonus video:

Espreso intervju, Dušan Milisavljević i Dragan Vesović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.