PREMIJERKI ENGLESKI BOLJE IDE OD SRPSKOG: Brnabićeva u poseti Americi gde je čeka VELIKA ČAST, napravila je jednu sitnu grešku!
Foto: Beta/ Slobodan Miljević

svetska, a naša

PREMIJERKI ENGLESKI BOLJE IDE OD SRPSKOG: Brnabićeva u poseti Americi gde je čeka VELIKA ČAST, napravila je jednu sitnu grešku!

U SAD se obeležava veliki jubijel: 100 godina od podizanja srpske zastave ispred Bele kuće

Objavljeno:

Premijerka Ana Brnabić je u poseti SAD, gde se obeležava veliki jubilej - 100 godina od podizanja srpske zastave isred Bele kuće. Premijerka je ovu informaciju podelila sa svojim pratiocima na Tviteru, i na srpskom i na engleskom jeziku.

- U poseti SAD gde obeležavamo veliki jubijel: 100 godina od podizanja srpske zastave ispred Bele kuće - napisala je Brnabićeva na Tviteru, napravivši sitnu slovnu grešku. Međutim, kada je pisala na engleskom, sve je bilo besprekorno.

- Danas ću imati čast da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvorim @NYSE i sastanem se sa @stacey_cunning, prvom ženom predsednicom od osnivanja berze pre 226 godina - napisala je premijerka.

Malo posle ovoga, premijerka, kojoj danas bolje ide engleski od srpskog jezika, objavila je tvit na savršenom engleskom:

Bonus video:

Espreso intervju, Dušan Milisavljević i Dragan Vesović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.