JA MORAM SAD DA TE IZLJUBIM, RAK ĆE SE ZVATI IVICA: Dačić iznenadio Deu poklonom, a da li je ovakvo ponašanje za nacionalnu frekvenciju, procenite sami?
Foto: Printscreen/Pink

previše opušteni

JA MORAM SAD DA TE IZLJUBIM, RAK ĆE SE ZVATI IVICA: Dačić iznenadio Deu poklonom, a da li je ovakvo ponašanje za nacionalnu frekvenciju, procenite sami?

Dačić i Đurđevićeva su pokazali gledaocima da su u odličnim odnosima

Objavljeno:

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku Dea Đurđević jutros je ugostila ministra spoljnih poslova u Vladi Srbije Ivicu Dačića, sa kojim je pričala o tome kako može da dođe do konačnog sporazuma sa privremenim institucijama sa Kosova, ako albanska strana pod tim podrazumeva priznanje Kosova, osvrćući se na jučerašnju novu rundu dijaloga između Beograda i Prištine, koji su se odigrali juče u Briselu.

Međutim, ministar je, kako samo on ume, odlučio da iznenadi voditeljku, kojoj je danas rođendan, pa je posle malog uvoda kako su "prešli na specijalni rat protiv njega, kako su iskoristili sve metode da ga dovuku u emisiju, sada primenili jednu najudarniju taktiku", rekao da ga je Dea pozvala lično, a, u stvari ga je privuklo što je danas njen rođendan.

foto: Printscreen/Pink

Raspoložena voditeljka mu se zahvalila što je zapamtio to, a onda je ministar od režije tražio da donesu poklon koji je izabrao za nju.

- Gde nam je poklon, molim vas? Ja sam doneo poklon, ako mi ga nisu ukrali usput - pitao je režiju ministar, a ona je usledio smeh voditeljke.

- Verujem da nisu, ali sve i da jesu, kao da sam dobila poklon, pa ovo je divno - rekla je voditeljka.

- Pošto si ti taj znak u horoskopu, ja sam ti kupio raka - rekao je ministar, a onda je usledilo oduševljenje voditeljke, koja nije mogla da se smiri.

- Stvarno sam dobila raka, pa čekajte, ja moram sad, pošto smo mi na ti, ja moram sad da te izljubim. Onda će rak morati da se zove Ivica. Ovo je najoriginalniji rođendanski poklon ikada - uzvikivala je uzbuđeno voditeljka, dok je ministar objašnjavao da je malo zakasnio jer je tražio raka.

foto: Printscreen/Pink

- Ti nikada ne kasniš, ti uvek dođeš na vreme. Ja sam oduševljena, ja ne znam šta da kažem - rekla je voditeljka, a onda je ministar predložio da se ipak vrate na "ove ozbiljne teme", na šta je Đurđevićeva rekla da ne zna ko će sada da priča o Tačiju posle ovakvog poklona.

A onda se komunikacija nastavila u istom raspoloženju. Umesto Kosova, Tačija i dijaloga Beograda i Prištine, Dačić je voditeljki rekao da ne zna kakva je narav raka, ali da ga ona mora vaspitati, na šta je ona rekla, s obzirom da se zove Ivica onda verovatno ima i muzički ukus dobar, "tako da sve ima".

foto: Printscreen/Pink

- Moj sin i sestra su rakovi, ja ceo život živim sa rakovima, i veoma ste emotivni - rekao je Dačić, a voditeljka je dodala da su realno i najbolji ljudi.

Dačić i Đorđevićeva su još malo proćaskali, o ideji o "Noćnom programu" umesto Jutarnjeg jer je mnogo rano.

foto: Printscreen/Pink

- A, lakše ćemo da se uskladimo noću. Moram i ja tebi da ispunim želju, s obzirom da sam dobila ovako divan poklon. Dogovorili smo se - rekla je Dea.

Bonus video:

Espreso intervju, Marko Milosavljević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.