KOLINDA JE NAPRAVILA ORGIJE NA SP! POLJUPCI SUDIJAMA SU BILI PREDIGRA, DA PUTIN NIJE PUSTIO KIŠU KO ZNA ŠTA BI BILO! Šešelj opleo po hrvatskoj predsednici (VIDEO)
Foto: Printscreen, AP

nije štedeo reči

KOLINDA JE NAPRAVILA ORGIJE NA SP! POLJUPCI SUDIJAMA SU BILI PREDIGRA, DA PUTIN NIJE PUSTIO KIŠU KO ZNA ŠTA BI BILO! Šešelj opleo po hrvatskoj predsednici (VIDEO)

Lider radikala je rekao da ga je iznenadilo njeno ponašanje

Objavljeno:

Lider Srpske Radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je gostujući na TV Pink da je u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu navijao za Francusku i kaže da su svi Srbi navijali samo da ne pobedi Hrvatska od čijeg se "divljanja nije moglo živeti".

Kaže da ga je iznenadilo ponašanje Kolinde Grabar Kitarović i smatra da su naši pojedinačni igrači bili bolji, ali da nam nedostaje nacionalni duh.

- U hrvatskoj psihologiji, ovo je pobeda nad Srbima, jer je njihova nacija izgrađena na mržnji prema Srbima i pravoslavcima. Oni nisu pravi Hrvati, istorijski Hrvati - kaže Šešelj i dodaje da Hrvati postoje dokle god postoji njihova antisrpska mržnja.

Šešelj je istakao da je Kolinda Grabar Kitarović napravila "orgije" od završnice Svetskog prvenstva i dodaje da je sreća da je Putin pustio kišu, inače bi se desilo ko zna šta na stadionu. Poljupci sudijama i trofeju, kaže, bili su predigra.

- Ona je pristojna domaćica ali samo kod svoje kuće. Postoji poremećaj u vezi ovoga opisan u psihologiji - kaže Šešelj.

Kada je reč o Tompsonu i njegovim pesmama, Šešelj kaže da problem nije u Tompsonu već u masi koja se njime oduševljava. Kaže da im njegove pesme otvaraju dušu i zapravo, ono o čemu peva, u duši je tih Hrvata.

Govoreći o srpskoj opoziciji Šešelj je rekao da joj nedostaje program, da im je ideologija da služe Zapadu, te da će biti pogurana od strane Zapada ukoliko ne bude postojala alternativa. Smatra da su poranili sa podelom mandata, da im je to velika preokupacija i da 'spremaju ražanj dok je zec u šumi'.

- Njima nedostaje program, a imaju ideologiju služenja zapadu. Vuk Jeremić i Boško Obradović mogu zajedno u koaliciju, jer je Obradović ljotićevac. On je pred izbore 2016. godine izjavio da nije rusofil i dao je mnogo izjava koje su zabrinjavajuće sa aspekta srpskog patriotizma. Njemu je glavni cilj učešće u vlasti, a kada bi zauzeo vlast, pokazao bi svoje pravo lice. Vučić je uspeo da za određeno vreme ujedini proevropsku i patriotsku opciju. To pokušava i Dragan Đilas, ali bez Tadića koji je kompromitovan i za politiku mrtav, budući da je isporučio Srbe Hagu. Čedomir Jovanović i Nenad Čanak imaju mrtve stranke i deluju po narudžbini, Saša Janković je potpuno poludeo, potpuno je iracionalan i to je to. Savez za Srbiju, odnosno Đilas, pokušava da kopira Vučića, izbegava da govori o najškakljivijim temama i čeka da predsednik napravi pogrešan potez oko Kosova i da tada krene u akciju - kaže Šešelj.

Kada je reč o već podeljenim mandatima unutar koalicije Savez za Srbiju, prozapadna opozicija je, kaže Šešelj, najviše problema imala oko podele plena, a kada se pojavi neko novi i traži da se uključi, daju mu "siću".

- Naparavili su ražanj, a zec je još u šumi. Oni sada dele fiktivne mandate. Samo im je to preokupacija i o tome verovatno razgovaraju svakodnevno - kaže Šešelj.

Kada je reč o želji Saše Jankovića da dođe na mesto premijera, Šešelj kaže da je on "potpuno odlepio", da ne zna šta govori i samo čeka kad će da "provali novu glupost" - kaže Šešelj.

Šešelj se osvrnuo i na današnji sastanak Vladimira Putina i Donalda Trampa, naglašavajući da on jedini ne zna o čemu će oni razgovarati:

- Voleo bih da se izmire i da Tramp nađe zajednički jezik sa Kinezima, te da Evropu dotera u red. Trebalo je odmah da insistira da se pljaća četiri odsto za NATO, kao što SAD plaća. Dosta su parazitirali - kaže Šešelj, dodajući da sukob sa Kinom može izazvati novu svetsku ekonomsku krizu.

Bonus video:

Espreso intervju, Marko Milosavljević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.