NAJNOVIJA ISPALA ALEKSANDRA ŠAPIĆA OBARA S NOGU! Posle Nambije, stiže nov biser, njemu SRPSKI JEZIK i ne ide baš najbolje
Foto: Dragana Udovičić

hit!

NAJNOVIJA ISPALA ALEKSANDRA ŠAPIĆA OBARA S NOGU! Posle Nambije, stiže nov biser, njemu SRPSKI JEZIK i ne ide baš najbolje

Još jedan sjajan "biser" nekadašnjeg vaterpoliste

Objavljeno: 13:37h

Jutros je na društvenim mrežama osvanuo novi lapsus Aleksandra Šapića, koji je inače poznat po pogrešnim izrazima, najviše po onom o izmišljenoj državi.

Sada je Šapić na Tviteru podelio fotografiju posle treninga, a u opisu je pokazao da ne zna još jednu reč.

Šapić je, naime, napisao kako je trčao sa "maskiranim" kačketom, a može se videti da je reč o "maskirnom" kačketu. Izraz "maskirno" koristi se kako bi se opisala dobro poznata vojna šara na tkanini.

Da podsetimo, Aleksandar Šapić pre nekoliko godina nasmejao je gledaoce kad je mrtav hladan, rekao da je Jeremića podržala afrička država Nambija. Pohvalio se i da je "magAstrirao", kao i da Demokratska stranka, čiji je tada bio član, i Liberalno demokratska partija imaju "dijametralne stavove", dok je umesto u Republici Srpskoj izgovorio "Republiki Srpski".

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji Šapić je govorio i o "nadražaju koji izazivaju RIJALITI ŠOVOVI".

Šapić je, inače, doktor nauka, a doktorirao je na Fakultetu za poslovno-industrijski menadžment univerziteta Union, dok je diplomu menadžera u sportu stekao na univerzitetu koji su osnovali braća Karić, na kojem je i magistrirao, a ne "magastrirao".

Bonus video

UŽASNA NESREĆA KOD STAROG MERKATORA: Automobil se prevrnuo na krov, ima povređenih! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.