SRPSKI NOVOZELANĐANI PRVI SE USELILI U BEOGRAD NA VODI: Predsednik Srbije im poslao šampanjac i poželeo da u sreći žive u novom stanu!
Foto: Zorana Jevtić

uzdravlje!

SRPSKI NOVOZELANĐANI PRVI SE USELILI U BEOGRAD NA VODI: Predsednik Srbije im poslao šampanjac i poželeo da u sreći žive u novom stanu!

Predsednik Srbije otvorio je danas sa još nekim zvaničnicima Beograd na vodi

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je porodici srpskog porekla sa Novog Zelanda, koja se prva uslelila u stan u kuli Beograda na vodi, obećao šampanjac i pozvao ih da dugo i srećno žive u svom stanu u Beogradu i Srbiji.

Vučić je na svečanosti povodom useljenja prvih stanara rekao da je bilo planirano da se svima ključevi dodele u isto vreme ali da je ta porodica na neki način došla do njih i već se uselila.

Objasnio je da je su od strane projektanata i graditelja bili zamoljeni da ih vrate kako bi se svi ključevi zajedno uručili, što oni nisu hteli da urade "ni za živu glavu", te da su im nakon toga poslali šampanjac u stan.

- I ja vam šaljem večeras jedan šampanjac i želim da u zdravlju poživite u Srbiji, u našem Beogradu - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije ujedno je pozvao i sve druge naše ljude koji žive u inostranstvu da dođu, da se vrate u svoju zemlju, ovde žive, ulože svoj novac.

Bonus video:

Espreso intervju - Borko Stefanović

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.