HAOS NA TVITERU ZBOG ZORANA MARJANOVIĆA: Okršaj između Vuka Jeremića i Biljane Popović Ivković
Foto: Kurir

sukob političara

HAOS NA TVITERU ZBOG ZORANA MARJANOVIĆA: Okršaj između Vuka Jeremića i Biljane Popović Ivković

"Koliko li vam je tamna duša kad se ne libite ni da tragičnu sudbinu Jelene Marjanović koristite ne biste li ućarili koji bedni politički poen?"

Objavljeno:

Slučaj ubistva Jelene Marjanović na Tviteru je komentarisao i Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, ali mu je ubrzo žustro odgovorila državna sekretarka MUP Biljana Popović ivković.

- I Vučić i Stefanović su tvrdili da je kompletirana optužnica protiv Zorana Marjanovića. Već dve godine po medijima prave cirkus s mrtvom ženom. Devojčicu od sedam godina su 10 meseci ostavili bez oca, koga su, kako izgleda, nepravedno držali u pritvoru - napisao je Jeremić, nakon čega mu je na toj društvenoj mreži uzvratila Biljana Popović Ivković, državna sekretarka u MUP Srbije.

- Koliko li vam je tamna duša kad se ne libite ni da tragičnu sudbinu Jelene Marjanović koristite ne biste li ućarili koji bedni politički poen? Znate vi dobro da puštanje nekoga iz pritvora da se brani sa slobode ne znači da je neko nevin - glasi odgovor Ivkovićeve.

Podsetimo, Zoran marjanović je juče pušten iz pritvora po odluci Apelacionog suda. U dlajem toku postupka on će se braniti sa slobode.

Bonus video

HAOS U BARSELONI: Beogradski učenici opkolili predstavnika agencije koja ih je prešla za aranžman (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.