VLADIMIR ĐUKANOVIĆ OČAJAN: Ako Hrvati osvoje svetsko prvenstvo, NEĆE MOĆI DA SE ŽIVI OD NJIH! Nadam se da Đoković nije toliki mazohista!
Foto: EPA/Sergei Chirikov, EPA/Jeremy Ng, Zorana Jevtić

SMORIO SE ĐUKA

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ OČAJAN: Ako Hrvati osvoje svetsko prvenstvo, NEĆE MOĆI DA SE ŽIVI OD NJIH! Nadam se da Đoković nije toliki mazohista!

Pozvali smo naprednjaka ga kako bismo proverili da li je "preživeo" pobedu Hrvata nad Engleskom. Svašta nam je rekao

Objavljeno:

Ljudi po svetu igraju fudbal, neki ga igraju bolje od drugih, svi komentarišu lepe poteze, golove i taktiku, samo se zaludni Srbi zamaraju time ko koga mrzi i zašto treba mrzeti one koji navijaju za neke druge ekipe.

Prvoborci takvog diskursa u Srbiji su dojučerašnje partijske kolege Vjerica Radeta i Vladimir Đukanović. Sudba kleta razdvoji ih u dva politička tabora, ali glava kao da je ostala jedna - ona Vojislava Šešelja.

Vrhovni vođa svih srpskih radikala i onih koji se tako osećaju danas je u napadu fatalizma poručio da je bolje da mu se ćerka kurva nego da sin navija za Hrvatsku.

Idući tom logikom, Vjerica i Đuka nastavili su da svako na svoj način sipaju mržnju ka onima koji su se usudili da navijaju za komšije, koji su sinoć pobedom nad Engleskom izborili istorijski plasman u finale Svetskog prvenstva. Na meti najpoznatiji Srbin Novak Đoković.

Radeta svoju mržnju spram Đokovića sipa na Tviteru, a Đukanović na Fejsbuku.

Poslušajmo samo taj izliv gneva:

Dakle, ako slušamo Đukinu pamet, Novak je "idiot i psihopata" samo zato što navija za Hrvate.

Kako to objasniti? Pozvali smo Đukanovića posle utakmice Hrvatska - Engleska da ga priupitamo kako mu je sad kad su Vatreni u finalu.

- Očekivao sam da Hrvati prođu Englesku, jer su bolja ekipa. Što se tiče njihovog ispadanja, jedino su od Danske mogli da ispadnu i tad sam očekivao da ispadnu i bili su lošiji od Danske, ali lutrija je takva. U stvari, penali su takvi, pa su to prošli - objašnjava Đukanović uveren da su i Ruska Federacija i Engleska bolje ekipe od Danske.

A za koga je navijao Đuka? Za Srbiju?

- Za Rusiju sam navijao svim srcem i priželjkivao da Hrvati izgube.

Dotakli smo se i pogrdnih reči upućenih najboljem srpskom teniseru zbog njegove odluke da navija za Hrvatsku.

- Izluđuje me ta priča 'Jao, pa Nole je rekao da navijamo za naše Hrvate'... Baš me briga šta je rekao Đoković, ja baš zato smatram da je idiot. I još jednom ću ponoviti - svako ko navija za Hrvatsku večeras protiv Ruske federacije je psihopata i ludak i zreo za ludnicu.

Šta danas Đuka misli o tome i da li je makar malo zažalio?

- Hvala im što su mi uzeli za zlo, veoma sam ponosan na to. Ostajem pri svom stavu. Ne mislim samo na Novaka Đokovića, nego generalno na svakog ko navija za Hrvatsku, a iz Srbije je. Svi znaju šta nam je ta zemlja uradila kroz istoriju. I danas šta nam rade, kako se samo ponašaju prema našem narodu. Dakle, svako ko navija za takvu zemlju, čiji igrači slave uz Tompsonove pesme svoje pobede, koji slave klanje Srba i ubijanje našeg naroda, to su idioti i mazohisti. Iskreno se nadam da Đoković nije takav.

Đukanović je za naš portal otkrio da utakmicu finala u kome će snage odmeriti Hrvatska i Francuska neće gledati.

- U finalu ne navijam ni za koga, jer nemam za koga. Naravno da bi mi bilo draže da Francuska osvoji svetsko prvenstvo, a da ovi ne osvoje nikad ništa. Hrvati će, osvojili ili ne, mahati svojim uspehom ceo život, kako su oni, ako ništa drugo, bili u finalu - kaže Đukanović i dodaje:

- Uvek se piše ko je pobednik, nema ništa gore nego kad si drugi. Ako Hrvati osvoje, mislim da od njih neće moći da se živi - završava naš sagovornik.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju Nikola Jovanović (Narodna stranka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.