ŽIVKOVIĆ ISPROZIVAO PAJTIĆA, a onda ga je bivši kolega iz DS - UNIŠTIO, i to sa samo TRI REČI!
Foto: Fonet/Dragana Udovičić

auuu

ŽIVKOVIĆ ISPROZIVAO PAJTIĆA, a onda ga je bivši kolega iz DS - UNIŠTIO, i to sa samo TRI REČI!

Živković nije vodio računa, pa je platio cenu

Objavljeno:

Bivši premijer Srbije i predsednik Nove stranke Zoran Živković pokušao je, na svoju nesreću, da isproziva bivšeg kolegu i bivšeg predsednika Vlade Vojvodine, Bojana Pajtića, na tviteru.

- Neki bivši, koje nisi ni motkom mogao da isteraš iz fotelje, makar bila i pokrainska, koji su bili kohabitaciona vlast sa AV, danas mudruju o bojkotu parlamenta i izbora. Šta se promenilo u poslednjih par godina? Zašto tada nisu bojkotovali? Zbog građana ili zbog fotelja...? - napisao je Živković, očigledno aludirajući na Bojana Pajtića i njegovu izjavu da opozicija ne može da pobedi na izborima, i da bi trebalo da razmisli o bojkotu istih.

Pajtić, koji je dobro upoznat sa likom i dela Zorana Živkovića, sa obzirom na to da su dugo, dugo nosili isti stranački dres, odgovorio je kratko, ali ubitačno, pravo tamo gde boli:

- Piše se pokraJinska.

Iako bivšeg premijera Živkovića ovih dana često možemo videti u pozorištima i na drugim mestima gde se konzumira kultura, njegovi politički protivnici još češće ga prozivaju zbog njegovog, kako oni kažu, manjkavog obrazovanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.