DEČKO KOJI OBEĆAVA IMAO JE POGLED KOJI OBEĆAVA: Pogledajte kako je Dačić izgledao kad je tek počinjao da peva! (FOTO) (VIDEO)
Foto: printscreen

KO PEVA ZLO NE MISLI

DEČKO KOJI OBEĆAVA IMAO JE POGLED KOJI OBEĆAVA: Pogledajte kako je Dačić izgledao kad je tek počinjao da peva! (FOTO) (VIDEO)

Ivica baš ne može bez mikrofona, jer mu se po očima vidi koliko je srećan "kad ga se dohvati"

Objavljeno: 11:01h

Iako smo svi svesni muzičkog umeća, Ivice Dačića, mnogi su zaboravili da on nije oduvek pevao. Bilo je vremena i kada je ocenjivao druge kako pevaju, i to prave profesionalce folk muzike jer se radilo o "Zvezdama Granda".

Naime, on je 2007. godine, zajedno sa današnjim predsesdnikom Srbije, Aleksandrom Vučićem, ali i Veljom Ilićem bio deo ocenjivačkog veća.

Njih trojica bili su članovi žirija (u koaliciji s Lepom Brenom) i imali su tada više nego zanimljive komentare o pevanju mladih pevačica, ali i jedni o drugima.

On je tada ocenjivao i sada već stasalu pevačicu, Radu Manojlović koja je pevala Cecinu pesmu “Tražio si sve”, a pored Brene, koja je tada pohvalila mladu pevačicu, Ivica je rekao:

Ja nemam šta da komentarišem, pošto ste pevali Cecinu pesmu hvala Vam mnogo – rekao je Ivica, i potkačio ministra građevine i urbanizma Velju Ilića:

Samo da pitam Velju odakle je Ceca, da nije možda iz Čačka?

Ivica je u emisiji bio veoma veseo, pa je pohvalio pevačicu jer dolazi iz Žabara, gde je SPS na vlasti od 1945. godine.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ono što je sigurno, jeste da Ivica baš ne može bez mikrofona, a po očima mu se vidi koliko je srećan kad ga se dohvati.

- Imao je pogled koji obećava, napisao je pisac, Igor Čobanović prisetivši se Dačićevih "ranih radova".

Inače, Dačić se i najbolje snašao u ulozi člana žirija. Pokazao je da poznaje repertoar, a u jednom momentu se latio mikrofona i nakratko zapevao. Naravno.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.