POZVALI SMO ŠEŠELJEVOG SINA I PITALI GA DA LI HOĆE DA IDE U RAT U KOJI GA OTAC ŠALJE: Rekao nam je zanimljivu stvar!
Foto: Zorana Jevtić/Beta

I ŠTA SAD?

POZVALI SMO ŠEŠELJEVOG SINA I PITALI GA DA LI HOĆE DA IDE U RAT U KOJI GA OTAC ŠALJE: Rekao nam je zanimljivu stvar!

Šešelj je rekao kako ima četiri sina i kako je ubeđen da bi se sva četiri odazvala mobilizaciji, kad i ako bi država bila u opasnosti

Objavljeno:

U medijima se nedavno pojavila izjava lidera radikala Vojislava Šešlja, u kojoj on saopštava kako je ubeđen kako bi četvorica njegovih sinova u slučaju da otadžbina bude u opasnosti i da se proglasi mobilizacija bili spremni da se odazovu. On je u toj izjavi dodao i kako ih je poslao u privatnu streljanu da uče da pucaju iz pištolja, jer kako je rekao muškarac nije muškarac ako ne ume da puca, a on je otac koji želi da mu sin bude muškarac. Povodom ove izjave kontaktirali smo sa Aleksandrom Šešljem, a šta nam je on rekao saznajte u nastavku teksta.

- Ako otadžbina bude u opasnosti i ako se proglasi mobilizacija, ja imam četiri sina i ja sam ubeđen da će se sva četvorica odmah odazvati na mobilizaciju. Oni će pešadijsku obuku završiti za nedelju dana, jer se to tako završava u ratnim uslovima - rekao je lider radikala.

Napomenu je i kako svaka srpska majka kad rodi muško dete "diči se da je rodila sina vojnika koji će braniti otadžbinu", te kako ne zna srpske majke koje misle drugačije.

- Muškarac je vojnik po definiciji - zaključio je Vojislav Šešlj.

Kako bismo saznali da li je ovo stvarno istina, te da li Šešeljevi sinovi zaista uče da pucaju u privatnoj streljani i da li bi se odazvali mobilizaciji, kontaktirali smo sa Aleksandrom Šešeljem. On je za "Espreso" rekao kako treba da pogledamo isečak jedne televizijske emisije iz koje su izvučene ove izjave njegovog oca, te dodao kako on na ovu temu nije dao nikakvu izjavu za medije.

- Najbolje bi vam bilo da pronađete tu emisiju. Ne razumem zašto mi tražite da prokomentarišem nešto što je bilo na emisiji, to nema veze sa izjavom, to su oni samo tako objavili - rekao je Aleksandar Šešelj.

Bonus Video:

Espreso intervju - Nikola Jovanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.