AKO STE DANAS U SUBOTICI, ŠANSA DA NALETITE NA NEKOG MINISTRA JE OGROMNA: Rastrčali su se po gradu, EVO GDE MOŽETE DA IH VIDITE!
Foto: GoogleMaps/Filip Plavčić/Beta/Fonet/Zorana Jevtić/Marina Lopičić/Dragana Udovičić

aktivnosti

AKO STE DANAS U SUBOTICI, ŠANSA DA NALETITE NA NEKOG MINISTRA JE OGROMNA: Rastrčali su se po gradu, EVO GDE MOŽETE DA IH VIDITE!

Brnabić će zajedno sa članovima Vlade Srbije predstaviti rezultate rada u prvih godinu dana i prioritete za naredni period. Prethodno će u Subotici premijerka i ministri imati niz drugih aktivnosti

Objavljeno:

Na Velikoj terasi na Paliću, sa početkom od 17h, Vlada Srbije obeležiće godišnjicu rada na čelu sa premijerkom, Anom Brnabić. Građani će imati priliku da vide naše ministre tokom celog dana, a poznate su i trase i mesta koja će posetiti.

Brnabić će zajedno sa članovima Vlade Srbije predstaviti rezultate rada u prvih godinu dana i prioritete za naredni period. Prethodno će u Subotici premijerka i ministri imati niz drugih aktivnosti.

U 10h u Slobodnoj zoni, Batinska 94, premijerka Ana Brnabić posetila je proizvodni pogon nemačke kompanije "Norma grupa", a na centralnom Gradskom trgu taktičko-tehnički zbor naoružanja i opreme Vojske Srbije, obići će ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin foto: Fonet

U 11h u Slobodnoj zoni, Batinska 94, ministar finansija Siniša Mali prisustvuje otvaranju Carinske ispostave, kada će i ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović obići predškolsku ustanovu "Naša radost". U 12h na Trgu cara Jovana Nenada 15, posetiće i porodicu Vukmirović.

Od 13h, ona će na Ekonomskom fakultetu (Segedinski put 9-11) prisustvovati tribini o migraciji studenata, a u 15.30h obići će i Udruženje penzionera Palić u Ulici Splitska aleja br.1.

S druge strane, sa početkom u 12h u Ulici Maksima Gorkog 53 premijerka Ana Brnabić, ministar prosvete Mladen Šarčević i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić posetiće Hemijsko-tehnološku školu koja je u procesu renoviranja.

Ana Brnabić
Ana Brnabić foto: Fonet

U 13h na Trgu slobode, ministar kulture i informisanja, Vladan Vukosavljević obići će Narodno pozorište. U 13.30h posetićei Narodni muzej (Trg sinagoge), a u 14.00 Subotičku sinagogu (Trg Komora i Jakoba 6).

U 13.30h, takođe na Trgu slobode 1, apoteku "Subotica" obići će i premijerka Ana Brnabić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.

U 14h na Bikovačkiom putu bb, ministar zaštite životne sredine Goran Trivan posetiće Regionalnu deponiju, a u 15.00 Zoološki vrt Palić (Krfska 5).

U isto vreme u Ulici Petra Drapšina 3, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović obići će Gerontološki centar, a u Gradskoj kući, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić potpisaće Ugovor o izvodjenju radova na Gradskom stadionu, nakon čega će u 14.45 obići Halu sportova. Udovičić će u 15:15h obići i Gradski stadion.

U 14.30h u Gradskoj kući, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović potpisaće ugovore s poljoprivrednicima u okviru IPARD programa, kada će i ministarka pravde Nela Kuburović posetiti javno-beležničku kancelariju Nikole Milišića.

Nela Kuburović
Nela Kuburović foto: Zorana Jevtić

Sa početkom u 15h, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetiće Dom za decu ometenu u razvoju "Kolevka"; kada će i predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture obići radove na "Ipsilon kraku", koji spaja granične prelaze Horgoš i Kelebiju (okupljanje medijskih ekipa na delu kod Bikovačkog puta).

U15.30 na platou ispred Gradske kuće, ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović prisustvovaće akciji "Policajac u zajednici"; a tada će i u Parku heroja, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić obići renoviranu Letnju pozornicu na Paliću, a potom će obići bioskop "Abazija".

U 16h u Omladinskom parku bb, Ljajić će obići lokaciju za izgradnju spa centra na Muškom štrandu na Paliću.

Rasim Ljajić
Rasim Ljajić foto: Printscreen

U 15.30h u Ulici Đure Đakovića 2, ministar bez portfelja zadužen za tehnološki razvoj Nenad Popović obići će kompaniju "Tehnologije budućnosti."

Ministar bez portfelja zadužen za ravnomerni regionalni razvoj Milan Krkobabić sastaće se s direktorom Razvojne agencije "Panonreg" Milanom Miličevićem i predsednikom Zadružnog saveza Vojvodine Radisavom Jovanovim sa početkom u 15:30h na Trgu cara Jovana Nenada 15.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.