MOJI SINOVI SE SPREMAJU ZA RAT! Skandalozna izjava VOJISLAVA ŠEŠELJA!
Foto: News1

UHHH

MOJI SINOVI SE SPREMAJU ZA RAT! Skandalozna izjava VOJISLAVA ŠEŠELJA!

On je rekao i da je siguran da bi se njegovi sinovi, ukoliko se ne daj bože dogodi da Kosovo mora da sa brani, odmah odazvali

Objavljeno:

Lider SRS-a Vojislav Šešelj pohvalio se za „Alo!“ da je svu četvoricu svojih sinova slao u privatnu streljanu kako bi naučili da pucaju, jer, po njegovom mišljenju, muškarac nije muškarac ako ne zna da puca bar iz pištolja.

Dodao je da je uveren da bi sva četvorica ratovala za Kosovo ukoliko bi bilo potrebe za tim.

- Muškarac je vojnik po definiciji, moji sinovi nisu služili vojsku, ali sam ih poslao u privatnu streljanu da nauče da pucaju iz pištolja, kao otac koji želi da mu sin bude muškarac. Kako može biti muškarac koji ne zna da puca, bar iz pištolja? - zapitao se Šešelj.

On je rekao i da je siguran da bi se njegovi sinovi, ukoliko se ne daj bože dogodi da Kosovo mora da sa brani, odmah odazvali.

- Treba pokušati bez krvi da se sačuva Kosovo, a ako ne može, onda ne treba žaliti ni krv da se prolije za otadžbinu, a jedini naš način da se u ovim olujnim vremenima sačuvamo jeste politički i vojni savez sa Rusijom. Ako se proglasi mobilizacija, ja sam ubeđen da bi se moja četiri sina odmah odazvala. Imamo profesionalnu vojsku u prvom ešalonu, a onda vršimo mobilizaciju. Otadžbina i Srbi, gde god se oni nalaze, moraju se braniti, i krvlju ako treba - rekao je Šešelj.

On je naveo da se svaka srpska majka kad rodi muško dete diči da je rodila vojnika koji će braniti otadžbinu.

- Ja ne znam druge srpske majke. Možda ima nekih koji su rodile mušku decu da budu ženskasta, da im to bude sudbina - kazao je.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.