VUK JEREMIĆ DANAS SLAVI ROĐENDAN! Za čitaoce Espresa imao je posebnu poruku!
Foto: Fonet

srećan divan dan!

VUK JEREMIĆ DANAS SLAVI ROĐENDAN! Za čitaoce Espresa imao je posebnu poruku!

U ime redakcije Espreso upitili smo mu čestitku

Objavljeno:

Lideru Narodne stranke Vuku Jeremiću danas je rođendan.

U ime redakcije Espreso upitili smo mu čestitku, a osim zahvalnosti koju je izrazio, našim čitaocima poručio je sledeće:

- Portal Espreso od svog osnivanja objavljuje stavove različitih političkih aktera i uspeo je da za kratko vreme postane prepoznatljiv na medijskom tržistu Srbije. Želim vam da i ubuduće svoj posao obavljate profesionalno. Vašim čitaocima prvenstveno želim dobro zdravlje, kao i bolje uslove života, za koje ćemo se svi zajedno izboriti. Vuk Jeremić

Jeremić je u Srbiji i u svetu ostvario uspešnu političku karijeru.

U politiku ulazi kao član Demokratske stranke. Nakon što je 2004. godine Boris Tadić postao predsednik Srbije, Jeremić je postao njegov savetnik zadužen za spoljnu politiku.

U drugoj vladi Vojislava Koštunice bio je ministra spoljnih poslova. Za predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija izabran je 8. juna 2012. godine.

Učestvovao je na izborima za predsednika Srbije 2017. godine kao kandidat Grupe građana „Moramo bolje” i završio na četvrtom mestu osvojivši 206.676 glasova (5,66%). 22. oktobra iste godine, sa grupom političara i javnih ličnosti osnovao je Narodnu stranku, nakon čega je izabran za njenog predsednika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.