Mihajlović sa delegacijom Čajna rejlvej internešenela o pruzi Beograd-Budimpešta
Foto: Printscreen

nove pruge

Mihajlović sa delegacijom Čajna rejlvej internešenela o pruzi Beograd-Budimpešta

Predstavnici firme "Čajna rejlvej internešenela" kazali su srpskoj ministarki da će učiniti sve da ispune očekivanja srpske strane

Objavljeno:

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa delegacijom kompanije "Čajna rejlvej internešenel" o realizaciji projekta modernizacije i rekonstrukcije pruge Beograd-Budimpešta na teritoriji Srbije.

Kompanija "Čajna rejlvej internešenel" je sa kineskom kompanijom CCCC glavni izvođač radova na deonici Beograd-Stara Pazova, a na predstojećem samitu šefova vlada Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope u Sofiji biće potpisan komercijalni ugovor i za deonicu od Novog Sada do Subotice, saopštilo je Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

- Uverena sam da će radovi na izgradnji brze pruge Beograd-Budimpešta biti izvedeni kvalitetno i po planu, pošto je to jedan od najvažnijih projekata za Srbiju i treba da bude primer za druge projekte sa Kinom u regionu i Evropi -rekla je Mihajlović.

Predstavnici firme "Čajna rejlvej internešenela" kazali su srpskoj ministarki da će učiniti sve da ispune očekivanja srpske strane i radove izvedu po planu, navodi se u saopštenju.

Bonus Video:

Espreso intervju - Nikola Jovanović

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.