Čeda Jovanović poručuje: Vreme je za nove mlade ljude. A pored njega Mićun, Tadić, Ješić... (FOTO)

Simpatičnost na delu

Čeda Jovanović poručuje: Vreme je za nove mlade ljude. A pored njega Mićun, Tadić, Ješić... (FOTO)

Na konferenciji za medije održanoj u sedištu LDP-a, predstavnici tri opozicione stranke potvrdili su da su blizu konačnog dogovora o koaliciji i zaključili da su političkoj sceni potrebni novi ljudi
Objavljeno: 22.01.2016. 19:30h
Da li će opozicija izaći na izbore kao jedna ili više izbornih lista, znaće se početkom februara, poruka je sa sastanka koji su održali LDP, DS i SDS.

LDP, DS, SDS: Samo ovako možemo da pobedimo Vučića!

Ono što je Čedomir Jovanović posebno napomenuo jeste da je vreme da na vlast dođu "neki novi mladi ljudi". U tom trenutku kada je to govorio kraj njega su bili Dragoljub Mićunović i Boris Tadić, koji su sve samo ne novi i mladi.Ipak, obrazloženje je da je za ovu vrstu dogovora neophodno - iskustvo.

- Tadić, Mićunović i ja se dovoljno dugo bavimo politikom da nikada ne bismo dozvolili da napravimo grešku da na takav način nekoga iz politike eliminišemo uz kvalifikacije da je veliki ili mali. Ne isključujemo druge stranke, ali ćemo formulisati neki predlog, izaći sa njim i usaglasiti sa onima koji su nam potrebni da bismo bili najefikasniji, istakao je Jovanović.

Novi DOS je rođen? 20 predstavnika stranaka opozicije protiv Vučića!

Na Espresovo pitanje upućeno Borisu Tadiću kako izgleda komunikacija između DS-a i SDS-a, dobili smo odgovor da su sve nesuglasice ostavljene po strani.- O tome ćemo posle izbora, nema potrebe sada baviti se marginalnim stvarima - zaključio je Tadić.

(M.R.I.)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media