PETRO POROŠENKO STIGAO U ZVANIČNU POSETU SRBIJI! Čekaju ga razgovori sa Vučićem, Brnabićkom, a domaćin će mu biti Maja Gojković! (FOTO)
Foto: Fonet

Dobro nam došao

PETRO POROŠENKO STIGAO U ZVANIČNU POSETU SRBIJI! Čekaju ga razgovori sa Vučićem, Brnabićkom, a domaćin će mu biti Maja Gojković! (FOTO)

U toku posetebiće održan i Poslovni forum Srbija–Ukrajina, na kojem će učesnicima obratiti predsednici Vučić i Porošenko

Objavljeno:

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko doputovao je u Beograd, gde ga je na aerodromu dočekala ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Jadranka Joksimović
Jadranka Joksimovićfoto: Beta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće sutra domaćin Porošenku tokom njegove zvanične posete Srbiji.

Porošenko i vučić sa poslednjeg susreta
Porošenko i vučić sa poslednjeg susretafoto: Beta

Porošenku će sutra biti priređen svečani doček ispred "Palate Srbija", a nakon toga dvojica predsednika će ima sastanak tet-a-tet, najavila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednici će se zatim pridružiti delegacijima dve zemlje na plenarnom sastanku.

Predviđeno je potpisivanje bilateralnih sporazuma, a zatim i izjave Vučića i Porošenka.

U toku dana biće održan i Poslovni forum Srbija–Ukrajina, na kojem će učesnicima obratiti predsednici Vučić i Porošenko, kao i predsednik PKS Marko Čadež i generalni sekretar i prvi potpredsednik Privredne komore Ukrajine Mihajlo Nepran.

Sa ukrajinskim predsednikom razgovaraće i premijerka Ana Brnabić, a primiće ga i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Nikola Jovanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.