VJERICI RADETI ZASMETALO JE ŠTO SRBI SLUŠAJU DINA MERLINA I NAVIJAJU ZA HRVATSKU: A onda su je na Tviteru uništili od prozivki
Foto: Dragana Udovičić, Reuters, Dragan Kadić

voli ruje, mrzi hrvate

VJERICI RADETI ZASMETALO JE ŠTO SRBI SLUŠAJU DINA MERLINA I NAVIJAJU ZA HRVATSKU: A onda su je na Tviteru uništili od prozivki

Kakvo je vaše mišljenje?

Objavljeno: 13:35h

Potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta prilično je aktivna na društvenoj mreži Tviter, na kojoj deli svoje utiske o svim aktuelnim dešavanjim.

Ovog puta "u fokusu" su joj se našli koncert Dine Merlina u, kako je napisala "srcu Šumadije", koji joj nije bio po volji, ali i fudbalska utakmica Hrvatska - Danska.

- Ljudi u srcu Šumadije slušaju Dinu Merlina. Srbi, ne zna se broj, navijaju za ustaše... Šta bi još morali da nam urade da shvatimo - napisala je u svom tvitu Vjerica Radeta aludirajući verovatno na ratne godine i sukob između Srba i Hrvata.

No, tu se nije zaustavila, iskazujući otvoreno nezadovoljstvo zbog prolaska Hrvatske reprezentacije u dalje takmičenje na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Odmah je stigao odgovor.

Pa još jedan...

U komentarima ispod njenih tvitova takođe su se našle brojne prozivke:

Konačno, oglasila se i Radeta da podvuče crtu:

Podsetimo, Vjerica radeta nedavno je bila gost "Espreso intervjua", i tad je rekla kako se u rodno Livno neće vratiti nikad.

- Tamo neću ni kad me skinu s crvene poternice. Među ustaše se ne vraćam - rekla je Vjerica Radeta za Espreso.

Bonus Video:

Espreso intervju - Nikola Jovanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.