VUČEVIĆ O PRETNJAMA SMRĆU PREDSEDNIKU SRBIJE: Radi se o orkestriranoj kampanji protiv Vučića, nadležni da reaguju!
Foto: Marina Lopičić

poziv

VUČEVIĆ O PRETNJAMA SMRĆU PREDSEDNIKU SRBIJE: Radi se o orkestriranoj kampanji protiv Vučića, nadležni da reaguju!

Vučević je u saopštenju kazao da očekuje reakciju nadležnih državnih organa

Objavljeno:

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević pozvao je danas nadležne državne organe da "pod hitno reaguju i preduzmu zakonom propisane mere zbog pretnji smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje je izrekao poslanik Slaviša Ristić".

Navodeći da je reč o "orkestriranoj kampanji", Vučević je u saopštenju kazao da očekuje reakciju nadležnih državnih organa "i zbog svakog narednog javnog poziva na linč".

- Bilo da se kriju iza navodnih građanskih protesta, iza nečije poslaničke legitimacije ili nečije mantije, rukopis je poznat - to su propali političari i njihovi tajkuni: Đilasi, Jankovići, Jeremići, Miškovići... Ali sve što oni više prete i prizivaju crna scenarija u svojim medijima, mi smo sve snažniji u nameri da odbranimo Srbiju od pokušaja da se vrati u beznadje njihove vladavine - piše u saopštenju.

Poslanik Slaviša Ristić poslao je pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kojem je ukazao na tešku političku situaciju Srba sa Kosova i Metohije, navodeći da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić sprema da potpiše sveobuhvatni mirovni sporazum s Prištinom i da Vučića "tragična sudbina ubijenog premijera Zorana Đinđića jasno upozorava šta se dešava sa onima koji ne ispune obećanje" dato Zapadu.

Bonus Video:

Espreso intervju - Zoran Đorđević

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.