VRHUNAC POLITIČKOG LUDILA: Bečić osudio napad na predsednika Vučića!
Foto: Beta/ Milan Obradović

reakcija

VRHUNAC POLITIČKOG LUDILA: Bečić osudio napad na predsednika Vučića!

Bečić ocenjuje da se nastavlja koordinirana akcija koja traje nedeljama sa ciljem da se izazove nestabilnost u Srbiji

Objavljeno:

Napad na predsednika Aleksandra Vučića na Vidovdan kroz pretnje narodnog poslanika Slaviše Ristića je ništa manje nego vrhunac političkog ludila, agresije i mržnje, izjavio je danas predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić.

Narodni poslanik Slaviša Ristić uputio je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pismo, u kojem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preti da će, ukoliko pokuša da postigne mir i potpiše sporazum sa Prištinom, završiti kao ubijeni premijer Zoran Ðinđić.

Igor Bečić
Igor Bečić foto: Nebojša Mandić

Bečić ocenjuje da se nastavlja koordinirana akcija koja traje nedeljama sa ciljem da se plasiranjem lažnih vesti, protestima, lažnom otmicom novinara i brutalnim napadima na Vučićevu porodicu i saradnike izazove nestabilnost u Srbiji.

- Skandalozna zabrana ministru Vulinu da poseti Kosovo i Metohiju na današnji dan je nastavak pritisaka u pravcu da se Srbija ponizi i uspori dijalog Beograda i Prištine - smatra Bečić, koji je poslanik SNS i član skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.