Iz Jagodine pravac u Rusiju: PALMA U MOSKVI BODRI ORLOVE, Kozaci dočekali Markovića u Moskvi! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PODRŠKA

Iz Jagodine pravac u Rusiju: PALMA U MOSKVI BODRI ORLOVE, Kozaci dočekali Markovića u Moskvi! (VIDEO)

Marković će utakmicu sa Brazilom gledati uz više hiljada srpskih navijača

Objavljeno:

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma u Moskvi će večeras bodriti srpsku fudbalsku reprezentaciju u odlučujućem meču za prolaz u narednu rundu Svetskog prvenstva protiv Brazila.

Markovića su u ruskoj prestonici dočekali Kozaci, a Aleksandar Vitarević je i raportirao Markoviću.

- Druže Palma, večeras će reprezentacija Srbije pobediti Brazil. Raportira Aleksandar Vitarević - rekao je predstavnik Kozaka uz tradicionalni ruski povik "Ura ura ura" i "Srbija, Srbija, Srbija"

Kozaci su svoje srpske goste pozdravili tradicionalnom ruskom zdravicom i izveli više srpskih pesama među kojima i "Tamo daleko", kada je dirigovao Dragan Marković Palma, zatim "Mnogaja ljeta", kao i najpoznatije ruske pesme.

Marković će utakmicu sa Brazilom gledati uz više hiljada srpskih navijača, sa narodnim poslanicima Jedinstvene Srbije Vojislavom Vujićem i Đorđem Kosanićem i portparolom Jedinstvene Srbije Životom Starčevićem.

- Večeras će na stadionu Spartaka u Moskvi Srbi i Rusi zajedno navijati za Srbiju. Ja sam uvek tu gde je Srbija i biću i večeras. Nas su u fudbalu uvek zvali evropskim Brazilcima. To ćemo dokazati i na ovoj utakmici, ali jedan od favorita Svetskog prvenstva će se večeras morati vratiti kući, a naša reprezentacija će ostati još neko vreme u Rusiji. Ovo je za nas finale Svetskog prvenstva i očekujem pobedu srpske reprezentacije - rekao je Marković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.