VUČIĆ O PLENKOVIĆU I MESIĆU: Mržnja ubija onog koji mrzi, a ne onoga koji je predmet mržnje! Na nama je da gledamo kako ćemo dalje da se razvijamo!
Foto: Beta

Predsednik srbije

VUČIĆ O PLENKOVIĆU I MESIĆU: Mržnja ubija onog koji mrzi, a ne onoga koji je predmet mržnje! Na nama je da gledamo kako ćemo dalje da se razvijamo!

Predsednik Srbije prisustvovao je danas vojnoj vežbi "Zajednički udar" na Atletskom stadionu u Kraljevu 

Objavljeno: 27.06.2018. 13:23h
  • 69

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom gesta Stjepana Mesića sa ukrštanjem ruku u znak dvoglavog orla, ili poslednjih izjava Andreja Plenkovića, u Strazburu, da se tačno vidi kako se svi oni ujedinjuju u mržnji, ali, ističe, smatra da nema potrebe da na tako nešto odgovaramo.

On je u Kraljevu na pitanja novinara rekao da njihovi postupci mnogo više govore o njima, a ne o nama.

- Na nama je da gledamo kako ćemo dalje da se razvijamo, da idemo napred....- rekao je predsednik Srbije i dodao: - Mržnja ubija onog koji mrzi, a ne onoga koji je predmet mržnje.

Na pitanje o novcu koji se, kako pišu mediji, uplaćuje Vuku Jeremiću, rekao je da je i sam ranije postavio pitanje zašto bi neka strana ambasada sa teritorije neke treće zemlje nekome uplaćivala 200.000 evra, ali da nema odgovora na to pitanje.

Bonus Video:

Espreso intervju - Zoran Đorđević

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media