VUČIĆ ZAGRMEO NA VOJNOJ VEŽBI: Nećemo prihvatiti nove Oluje i nećemo dozvoliti novi zločin nad Srbima!
Foto: Fonet

zajednički udar 2018

VUČIĆ ZAGRMEO NA VOJNOJ VEŽBI: Nećemo prihvatiti nove Oluje i nećemo dozvoliti novi zločin nad Srbima!

Predsednik se zahvalio okupljenim građanima što toliko vole srpsku vojsku i policiju

Objavljeno:

Na Atletskom stadionu u Kraljevu, kao i u centru tog grada, danas je, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, počela zajednička vežba Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova "Zajednički udar 2018".

Prisutnima se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao da će se vojska Srbije značajno unaprediti, i da je to već započeto, što upravo pokazuje današnja vežba.

- Čestitam vam na uspešno obavljenoj vežbi! Danas ste pokazali da ste u svakom trenutku spremni da branite slobodu Srbije! Od slobode Srbije nema ni većeg ni prečeg zadatka, jer smo ogromnu cenu za nju platili, zato nam je ta sloboda toliko sveta, zato nam je potrebna ovakva vojska i policija, obučena i spremna.Srbija danas nikog ne ugrožava, ali nikome neće dozvoliti da bude ugrožena, mi ne pretimo nikome, spremni smo za dijalog, ali nećemo prihvatiti nove Oluje i nove zločine nad Srbima, nikome to nećemo dozvoliti.

- Danas pokazujemo našu reakciju i spremnost da se odbranimo i nastavićemo da ulažemo u vojsku i policiju, danas ste mogli da vidite novu opremu i oružje, nova vozila koja smo obezbedili, ali još uvek može da se mnogo uradi.

- Zahvalan sam Vladi na dobrom radu, ali u budućnosti vojsci i policiji moramo obezbediti mnogo bolje uslove. Zato su stanovi za bezbednjake od velikog značaja! Vi trebate u svakom trenutku da budete spremni da zaštite državu, a država će tu biti i za vas!

Predsednik se zahvalio okupljenim građanima što toliko vole srpsku vojsku i policiju.

- Ulagaćemo u mir u normalan i bezbedan život i u Srbiji i celom regionu. I vama koji ste danas pokazali svoju posvećenost ali i ljubav prema našoj zemlji na svakodnevnom nivou. Srbiju volimo više od svega i ni za šta je i nikome nećemo dati - rekao je Vučić.

Na početku vežbe intonirana je himna Srbije, a garda Vojske Srbije predala je raport predsedniku Vučiću.

Vežbi "Zajednički udar 2018" prisustvuju i predsednica Vlade Ana Brnabić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, kao i ministri unutrašnjih poslova i odbrane Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin.

Bonus Video:

Espreso intervju - Zoran Đorđević

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.