Da li bi naš odgovor bio vojni ili da imamo još jednu Oluju ili Bljesak?! Vučić se obratio javnosti nakon sastanka sa Tačijem! (FOTO)
Foto: Fonet

evo šta je dogovoreno

Da li bi naš odgovor bio vojni ili da imamo još jednu Oluju ili Bljesak?! Vučić se obratio javnosti nakon sastanka sa Tačijem! (FOTO)

Vučić je istakao da je tokom višesatnih razgovora postignuto nekoliko važnih stvari za Srbe na Kosovu i Metohiji

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle sastanka sa Hašimom Tačijem i Federikom Mogerini da je dogovoreno da svi problemi moraju da se rešavaju u miru.

Vučić je istakao da je tokom višesatnih razgovora postignuto nekoliko važnih stvari za Srbe na Kosovu i Metohiji.

- Dogovoreno je da sve mora da se rešava u miru, poštujući jedni druge i garantujući bezbednost i sigurnost građana. To je veoma važna poruka za sve građane Srbije, koji postavljaju pitanja na koja nemam odgovor. Jer postavilo bi se pitanje šta ako neko tokom leta zauzima sever Kosova, šta bi tu bio naš odgovor? Da li bi naš odgovor bio vojni, ili da imamo još jednu "Oluju" ili "Bljesak" kao što smo imali nekada - istakao je on.

Prvi susret nakon tri meseca
Prvi susret nakon tri meseca foto: Fonet

Kako kaže, politika Srbije mora da bude odgovornija od one iz devedestih godina i dvehiljaditih godina i ne sme se dozvoliti da dođe do tragedija koje su se u to vreme dešavale.

Vučić je najavio da će se uskoro obratiti građanima Srbije i predstaviti rešenje, ukoliko ono bude moguće.

- To kompromisno rešenje će biti dobro za nas jer danas nemamo ništa. Ono što tražimo i za šta se borimo je da imamo nešto, jer danas nemamo ništa - rekao je on.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.