NAKON OPTUŽBI O DONOŠENJU ODLUKA BEZ KVORUMA, LUTOVAC za Espreso otkrio šta se zapravo krije iza SVEGA!
Foto: Beta

demokratska stranka

NAKON OPTUŽBI O DONOŠENJU ODLUKA BEZ KVORUMA, LUTOVAC za Espreso otkrio šta se zapravo krije iza SVEGA!

Na dnevnom redu sednice GO DS bile su tri tačke - predlog odluke o učešću u formiranju opozicionog saveza, izbor organa DS i kao treće, pitanja i predlozi

Objavljeno:

U medijima se prošle nedelje spekulisalo kako na prvoj gradskoj sednici odbora Demokratske stranke, a otkako je Zoran Lutovac izabran za predsednika, nije bilo kvoruma, te da zbog toga nije odabran Izvršni odbor.

Na dnevnom redu sednice GO DS bile su tri tačke - predlog odluke o učešću u formiranju opozicionog saveza, izbor organa DS i kao treće, pitanja i predlozi.

Nakon sednice u medijima se, takođe, pojavila vest kako je i ulazak u opozicioni Savez za Srbiju izglasan bez kvoruma, te kako zbog nedostatka istog nije bilo moguće da se konstatuje ostavka aktuelnog predsednika Izvršnog odbora Radoslava Milojčića.

Ovim povodom kontaktirali smo sa predsednikom DS Zoranom Lutovcem, a on je za "Espreso" rekao kako su sve te spekulacije u medijima, zasnovane na dezinformacijama.

- Ove dezinformacije šire oni koji žele da spreče promene u stranci i potisnu u drugi plan činjenicu da je DS odlučila da pristupi razgovorima o formiranju Saveza. Kvoruma je bilo i to je konstatovano pre početka sednice u prisustvu novinara. Sva pitanja koja su zasnovana na dezinformaciji da nije bilo kvoruma su bez osnova - rekao je novoizabrani predsednik DS za "Espreso".

Bonus Video:

Espreso intervju - Milovan Drecun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.