MIHAJLOVIĆ ISPROZIVALA ĐILASA I MRKONJIĆA: Izjave su vam tragikomične, držite se estrade, to vam bolje ide!
Foto: Fonet

oštre prozivke

MIHAJLOVIĆ ISPROZIVALA ĐILASA I MRKONJIĆA: Izjave su vam tragikomične, držite se estrade, to vam bolje ide!

Nova železnička stanica Centar biće spremna da 1. jula prihvati sve građane koji koriste železnicu

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da su izjave bivšeg ministra i gradonačelnika Beograda, Milutina Mrkonjića i Dragana Đilasa, o novoj železničkoj stanici Centar "tragikomične" i prepune "političke amnezije".

- Kada izmeštanje železničke stanice kritikuju Mrkonjić i Đilas, oni koji su se pre 10 godina ugovorom obavezali da će stanicu Prokop da završe do 2010. godine, kako da ih ne pitate: "Pa što je, drugovi i gospodo, niste završili?!" Ali, kad vidimo kako je propao jedini izgrađeni Mrkonjićev auto-put pun gline koji ide iz njive u njivu, možda je i bolje što njih dvojica ništa nisu radila. Držite se estrade i 'Velikog brata', to vam bolje ide - kaže Mihajlovićeva.

Nova železnička stanica Centar biće spremna da 1. jula prihvati sve građane koji koriste železnicu i putnici će imati sve što im je potrebno za dolazak i odlazak sa stanice, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

- Međutim, kada neko, pa još bivši ministar, izjavi da stara železnička stanica u Beogradu ne treba da se preseli u stanicu Centar sve dok se tamo ne završe 'šoping centri, hoteli, moteli i priključenje za metro', onda do punog izražaja dolazi ona narodna "pametniji si kad ćutiš" - kaže potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Bonus Video:

Espreso intervju - Milovan Drecun

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.