9 neispunjenih obećanja Aleksandra Vučića, a ima ih još! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Bruka koliko nas lažu

9 neispunjenih obećanja Aleksandra Vučića, a ima ih još! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Iako za neuspehe često optužuje bivši režim "žutih demokrata", činjenica je da je od 2012. na vlasti sa svojom partijom SNS. Istraživali smo da li je ispunio data obećanja ili još bolje: zašto nije
Objavljeno: 16:57h

Od 20 odsto jeftinije struje 12 odsto skuplju struju. Vučić odlepio zbog zviždanja navijača: Napao novinarku RTS jer mu je postavila pitanje o tome (VIDEO) Od smanjenja poreza dobili smo povećanje poreza. Od obećanih medijskih sloboda - cenzuru i brutalne napade na novinare. Na Fejsbuku se pojavila fotografija koja dovoljno upečatljivo prikazuje neispunjena obećanja, a mi smo se potrudili da pronađemo još nekoliko. Nije nam bilo teško.

Printscreen Facebook

1. Prvi jeftini stanovi do kraja 2015. godine Vučiću, gde su jeftini stanovi? Do kraja 2015. trebalo je da budu gotovi oni po 380 evra po kvadratu Govoreći o planovima za 2015. godinu i pokretanju građevinske industrije, premijer Vučić je najavio izgradnju jeftinih stanova čija bi cena bila čak četiri puta manja od najjeftinijih stanova koje danas gradi država, što znači oko 380 evra po kvadratnom metru. Lupali su gluposti za sve pare: Ovo su najveći biseri srpskih političara u 2015. godini! (FOTO) (VIDEO) - Procedure oko izgradnje ovih stanova mogle da počnu odmah i prvi stanovi mogli bi da budu završeni do kraja 2015. godine - rekao je premijer 2014, međutim stanovi još nisu izgrađeni, a više se ni on ne trudi da obrazloži zašto ih nema. Evo šta građani kažu na tu temu:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.