MILOJČIĆ POSLE PROMENE IZBORA PREDSEDNIKA DS DAO OSTAVKU: Sav svoj trud, rad, znanje i energiju staviću na raspolaganje DS-u, baviću se radom kao poslanik!
Foto: Printscreen

ostaje u politici

MILOJČIĆ POSLE PROMENE IZBORA PREDSEDNIKA DS DAO OSTAVKU: Sav svoj trud, rad, znanje i energiju staviću na raspolaganje DS-u, baviću se radom kao poslanik!

Milojčić ne planira da se potpuno povuče iz partijskog života

Objavljeno:

Demokrata Radoslav Milojičić Kena, koji je u ponedeljak na sednici Predsedništva DS, podneo ostavku na mesto predsednika Izvršnog odbora te stranke, ne planira da se potpuno povuče iz partijskog života.

Milojčić za "Espreso" kaže da će sav svoj trud, rad i znanje staviti na raspolaganje Demokratskoj stranci.

- Ja sam član DS od svoje 18. godine i naravno da ću sav svoj trud, rad, znanje i energiju staviti na raspolaganje DS-u - rekao je Milojčić.

S obzirom da je podneo ostavku na ovu funkciju, na pitanje šta će biti sada njegova zaduženja u stranci, rekao je da će se baviti radom u Skupštini Srbije kao poslanik.

Radojičić je izgleda rešio da se posveti radu na terenu.

- Molim sve nadležne da pruže pomoć mestanima Smederevske Palanke. Posle katastrofalnog nevremena je 600 porodica ostalo bez krova nad glavom, uništeno je 4.000 hektara obradive površine, mehanizacija - napisao je Milojičić na svom Fejsbuk profilu i ilustrovao fotografijom nekoliko oštećenih domaćinstava.

Milojičićeva ostavka na mesto predsednika IO tumačena je kao čin priznanja poraza na unutarstranačkim izborima održanim 2. juna.

On se kandidovao za potpredsednika stranke u timu Gordane Čomić, kandidatkinje za predsednika DS. Oni, međutim, nisu uspeli da osvoje vlast pošto je za novog lidera DS izabran Zoran Lutovac.

Milojičić sa novim šefom nije u dobrim odnosima. Naprotiv, njih dvojica su se, kako je Kurir pisao, uoči unutarstranačkih izbora žestoko posvađali, a zamalo je izbegnuta čak i tuča.

Bonus video:

Vjerica Radeta, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.