VUČIĆ: U narednim danima izneću informacije vezane za ubistvo Olivera Ivanovića! Mnogi će da se iznenade!
Foto: Marina Lopičić

obraćanje narodu

VUČIĆ: U narednim danima izneću informacije vezane za ubistvo Olivera Ivanovića! Mnogi će da se iznenade!

On je dodao da će biti velikih pritisaka spolja i iznutra da se oslabi pozicija Srbije

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se u narednim danima izneti informacije u vezi sa ubistvom u Kosovskoj Mitrovici jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića i nekim drugim stvarima.

- Neću danas da govorim o tome, ali narednih dana ću se obratitii narodu i reći i povezati sa drugim slučajevima. Vezanim i za Olivera Ivanovića i za neke druge stvari. Pa će se možda ljudi iznenaditi određenim informacijama koje saznaju - kazao je Vučić novinarima u Kruševcu nakon otvaranju fabrike za proizvodnju kablova "Kromberg i Šubert".

On je dodao da će biti velikih pritisaka spolja i iznutra da se oslabi pozicija Srbije, kako se ne bi došlo do rešenja pitanja Kosova i Metohije, a da sa druge strane nijedno rešenje neće biti dobro čak i ako se do njega dođe.

- Kako god okrenete, pozicija nam nije laka, ali mi nemamo izbora sem da se borimo za Srbiju. A ti čiji je izbor da iz Njujorka pozivaju nekoga, nemam šta posebno da kažem, mislim da oni najviše govore o sebi - dodao je predsednik Srbije.

Bonus Video:

Espreso intervju - Vjerica Radeta

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.