Odbornici u Paraćinu izglasali poverenje predsedniku opštine
Foto: Fonet

ipak mu veruju

Odbornici u Paraćinu izglasali poverenje predsedniku opštine

Paunović je na svom Fejsbuk nalogu naveo kako nijedan odbornik nije glasao za njegovo razrešenje

Objavljeno:

Odbornici Skupština opštine Paraćin izglasali su poverenje predsedniku opštine Saši Paunoviću. Kako je Paunović naveo na svom Fejsbuk nalogu, od 40 odbornika koji su glasali, nijedan nije glasao za njegovo razrešenje.

- Predlog je podnelo 45 odbornika i narednih šest meseci oni ne mogu ponovo da pokrenu pitanje poverenja, a drugog načina za pokretanje tog pitanja nema. Potrebna većina je od 28 odbornika, a pet odbornika skupštinske većine nije prisustvovalo iz opravdanih razloga - dodao je Paunović.

U obrazloženju predloga se navodi da - zbog tvrdnji iznetih u javnosti na račun rada organa opštine Paraćin, smatramo da je potrebno proveriti da li predsednik opštine Paraćin uživa podršku većine odbornika Skupštine opštine Paraćin, pa zahtevamo od vas, da se o predlogu za njegovo razrešenje raspravlja i odluči na prvoj sednici Skupštine opštine Paraćin.

Predsednik Skupštine opštine Paraćin Dragan Mitić je na juče održanoj sednici saopštavajući rezultate glasanja odbornika kazao da je - 38 odbornika glasalo protiv razrešenja predsednika Paunovića. U nastavku sednice usvojena je odluka o završnom računu budžeta opštine Paraćin za 2017. godinu.

Bonus Video:

Espreso intervju - Vjerica Radeta

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.