DAČIĆ: Pitanje KOSOVA je najteže, ali od njega ne treba odustajati koliko god se sve čini BEZIZLAZNIM!
Foto: Dragana Udovičić

diplomatija

DAČIĆ: Pitanje KOSOVA je najteže, ali od njega ne treba odustajati koliko god se sve čini BEZIZLAZNIM!

Dačić je svima koji ga kritikuju poručio da su bili barem malo odgovorniji sada ne bi bilo toliko propuštenih šansi za Kosovo

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je pitanje Kosova najteže od svih, ali da ne treba odustati koliko god da se sve čini bezizlaznim.

Dačić je za Kurir istakao da su odgovorni i vlast i opozicija, kao i da prelomne odluke ma koliko bile teške moraju donositi zbog bolje budućnosti naslednika.

- Lako je sada reći: "Ova vlast bi da proda Kosovo, ova vlast vodi katastrofalnu ekonomsku politiku", da za mene kažu "Dačić peva" i da me zovu neostvarenim muzikantom - naveo je Dačić.

Svima koji ga kritikuju, Dačić je poručio da su bili barem malo odgovorniji sada ne bi bilo toliko propuštenih šansi za Kosovo.

- Da ste bili barem malo odgovorniji, sada možda ne bismo imali toliko propuštenih šansi za Kosovo, da se sada i predsednik i Vlada hvataju za slamku koja je pritom polomljena na nekoliko delova, da bi i Srbija nešto dobila - kazao je ministar.

Dodao je da njegovo pevanje nije odmoglo, već pomoglo, jer je, kako ističe, "diplomatska aktivnost priznatija nego ikada".

Bonus video:

Vjerica Radeta, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.