Novi DOS je rođen? 20 predstavnika stranaka opozicije protiv Vučića!

u sedištu DS-a

Novi DOS je rođen? 20 predstavnika stranaka opozicije protiv Vučića!

Na sastanku nema Nenada Čanka jer se juče sastajao sa liderima SDS i LDP, a ranije i sa Bojanom Pajtićem
Objavljeno: 19.01.2016. 17:03h
Sastanak predstavnika opozicionih stranaka o eventualnom zajedničkom nastupu na predstojećim izborima počeo je u 16 časova u prostorijama DS u Beogradu.

Na početku sastanka prisutnima se prvo obratio lider DS Bojan Pajtić koji je kazao da bi bilo najbolje da zauzmu zajednički stav u vezi sa stvarima oko kojih se i inače slažu.

Na sastanak su došli Boris Tadić (SDS), Čedomir Jovanović (LDP), Dušan Petrović (Zajedno za Srbiju), Janko Veselinović (Pokret za preokret), Zoran Živković (Nova stranka), Sulejman Ugljanin (SDA Sandžaka). Tu su i predstavnici sindikata "Sloga" i SDU.

Sastanku prisustvuju i SDS, Pokret za preokret, SDA, Mađarski pokret, Reformistička stranka, Demokratska unija Roma, Socijaldemokratska unija, DS Hrvata u,Vojvodini, ASNS, Sindikat Sloga, Reformisti Vojvodine, Vojvođanska partija, Narodni pokret Srbije, Pokret-Živim za Krajinu, Zajedno za Šumadiju, Zajedno za Srbiju, Nova stranka, LDP

Sastanku, između ostalih, prisustvuju Zoran Živković predsednik Nove stranke, Dragoljub Mićunović, predsednik Političkog saveta Demokratske stranke, Gordana Čomić zamenica predsednika Demokratske stranke i Boško Ničić, lider Pokreta - Živim za Krajinu.

Predsednik lige socijaldemokrata Nenad Čanak nije došao na današnji sastanak jer se ranije već sastajao sa Pajtićem.

(Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media