PALMA JE ZVAO BETOVENA I ŠOPENA U GOSTE, ALI OVAJ POLITIČAR JE POBEDIO! Jesu bili Tesla i Kopernik u Čačku? Nisu! Ko ih šiša onda!
Foto: Printscreen/youtube

Tviter gori

PALMA JE ZVAO BETOVENA I ŠOPENA U GOSTE, ALI OVAJ POLITIČAR JE POBEDIO! Jesu bili Tesla i Kopernik u Čačku? Nisu! Ko ih šiša onda!

Aleksandar Maksimović svojom izjavom izazvao bujicu komentara na društvenim mrežama

Objavljeno:

Odbornik Aleksandar Maksimović, šef odborničke grupe naprednjaka, na sednici Skupštine Čačak, u raspravi o dodeli naziva ulici po Nemcu, rekao je kako je neko spomenuo Teslu i Kopernika, te kako se on ne seća da su oni dolazili u Čačak.

Štovaoci društvene mreže Tviter su jedva dočekali da, kako se u jednom od komentara ispod tvita koji i prenosi ovu izjavu, jedva dočekali da Maksimovića ustoliče kao Palminog naslednika.

Palma je svojevremeno imao slične izjave, kao na primer kako su mu svi estradni umetnici svirali osim Betovena, Mocarta i Šopena. Jedne prilike je čak tražio Vivaldijev broj telefona kako bi ga pozvao da mu odsvira "Proleće".

Prema izjavi Aleksandra Maksimovića, možemo da zaključimo kako niko ko nije šetao Čačkom nije zaslužio da ulica u tom gradu nosi njegovo ime, pa ćak ni velikani poput Tesle i Kopernika.

U jednom od komentara na Tviteru stoji - Tesla je bio samo u Beogradu krajem 19 veka na železnickoj stanici. Gde se nije setio da uhvati zadnji "Voz za Čacak".

Kako su drugi komentarisali ovaj Maksimovićev "ispad", možete da pročitate na Tviteru.

Čini se kako je pravo pitanje, kako bi Maksimović uopšte mogao da se seća Tesline i Kopernikove šetnje Čačkom?

Bonus Video:

Espreso intervju - Eliza Hodža

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.