MARKO ĐURIĆ: Nikada nećemo odustati od KiM!
Foto: Beta/ Dragan Gojić

GODINU DANA POSTOJANJA SRPSKE LISTE

MARKO ĐURIĆ: Nikada nećemo odustati od KiM!

Država Srbija će i u narednom periodu, koliko god taj period bio težak, nastaviti po svaku cenu i sa svime čime kao država raspolaže da stoji iza vas, poručio je Đurić

Objavljeno:

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić prisustvovao je danas svečanoj sednici Srpske liste povodom godinu dana postojanja te stranke i poručio da Srbi nikada neće odustati od borbe za KiM, za porodice u južnoj pokrajini, za našu, kako je rekao, jedinu majku državu Srbiju.

"Država Srbija će i u narednom periodu, koliko god taj period bio težak, nastaviti po svaku cenu i sa svime čime kao država raspolaže da stoji iza vas. Nemojte da vas bilo ko laže da bilo ko u Srbiji odustaje od vas i vaše budućnosti. Nemojte da vas bilo ko laže da postoji alternativa, jer smo u slozi sa našom jedinom majkom državom Srbijom", poručio je Đurić okupljenim članovima Srpske liste na Tehničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici.

Poželeo im je da naredne jubileje proslave ne tugujući i ne strepeći zbog napada na Srbe, da se proslave nabrajajući nova radna mesta koja su otvorena u južnoj pokrajini, nabrajući diplomatske i političke pobede i ponoeći se time što nisu uspeli da slome srpski narod i da ga proteraju.

Naveo je da je godinu dana prošlo od početka stvaranja bedema opstanka i ostanka našeg naroda, ali i naše zemlje i svih onih koji se osećaju da su u zajedništvu sa našom državom.

"Srpska lista je u prethodnih godinu dana postala bedem odbrane opstanka i ostanka našeg naroda na Kosovu i Metohiji i ja vam na tome čestitam", kazao je Đurić obraćajući se okupljenim članovima Srpske liste i preneo im iskrene čestitke predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Bonus video

GRAĐANI TRAŽE DA SE NEKE STVARI UNAPREDE! Evo šta će biti prvi potez novog gradonačelnika Beograda, a šta je poručio svojim pacijentima

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.