PREURANJENE ČESTITKE ZA NOVI TIM ZA BEOGRAD! Isplivao tekst u kome je otkriveno ko će sve dobiti GRADSKE FUNKCIJE! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

UPS

PREURANJENE ČESTITKE ZA NOVI TIM ZA BEOGRAD! Isplivao tekst u kome je otkriveno ko će sve dobiti GRADSKE FUNKCIJE! (FOTO)

Sednica Skupštine grada Beograda na čijem dnevnom redu su izbor gradonačelnika, njegovog zamenika i članova Gradskog veća biće održana u četvrtak

Objavljeno: 22:18h

Na Tviter profilu "AstroG" pojavili su se preuranjeni tekstovi u kojima se otkriva da je Goran Vesić predložen za funkciju zamenika gradonačelnika Beograda.

Ipak, pored toga, može se videti da su "Večernje novosti" već objavile, doduše preuranjeno da su nestranačke ličnosti Aja Jung i Branko Kockica dobili zaduženja u novom timu za Beograd.

Kako piše, socijalisti će u Gradskom veću zauzeti dve stolice, stoji u tekstu koji je potpisan kao "ekipa Večernjih novosti".

Sudeći prema izloženom, na ovom Tviter profilu, neke čestitke su došle prerano.

- Istina, ovo su Novosti, i još potpisano kao ekipa Večernjih novosti, znači, čestitka je možda malo preuranjena, al dobro, piše na ovom Tviter nalogu.

Podsećamo, beogradski odbor Srpske napredne stranke odlučio je jednoglasno da za zamenika gradonačelnika Beograda predloži dosadašnjeg gradskog menadžera Gorana Vesića.

U saopštenju naprednjaka navodi se da će za članove Gradskog veća predložiti Dragomira Petronijevića, Tanju Popović, Stevu Marušića, Miloša Dangubića, Gavrila Kovačevića, Zorana Adamovića, Elenu Bilić, Filipa Marjanovića, Fadilja Eminovića, Vojina Vučićevića i Vladimira Jestratijevića.

Taj odbor ranije je odlučio da za gradonačelnika Beograda predloži hiruga i direktora Dečje bolnice u Tiršovoj Zorana Radojičića, koji je bio nosilac liste SNS-a na izborima za odbornike Skupštine grada 4. marta.

Sednica Skupštine grada Beograda na čijem dnevnom redu su izbor gradonačelnika, njegovog zamenika i članova Gradskog veća biće održana u četvrtak.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.