HARADINAJ JE NAJVEĆI RATNI ZLOČINAC! NIJE, ON SE U HAGU PONAŠAO DOSTOJANSTVENO! Šljivančanin i Drecun zaratili zbog Ramuša! (VIDEO)
Foto: Printscreen

burno je bilo

HARADINAJ JE NAJVEĆI RATNI ZLOČINAC! NIJE, ON SE U HAGU PONAŠAO DOSTOJANSTVENO! Šljivančanin i Drecun zaratili zbog Ramuša! (VIDEO)

Drecun je rekao da ne može da prihvati da neko o Haradinaju priča pozitivno u javnosti

Objavljeno:

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun i penzionisani srpski oficir i haški osuđenik Veselin Šljivančanin, gostovali su u emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića.

Oni su polemisali o problemu Kosova i Metohije, da li će se ovo pitanje rešiti do kraja 2018. godine, da li bi trebalo da se popusti pod pritiskom i prizna nezavisnost Kosova, ili da se i dalje bore zbog bespravno oduzetog dela Srbije, a onda su se dotakli i Ramuša Haradinaja, oko koga je nastala prava polemika.

Šljivančanin je u jednom momentu rekao kako se Haradinaj ponašao dostojanstveno u zatvoru, kako je to čovek koji govori dva svetska jezika, da je smirivao druge Albance da ne prave nered, dok je sa druge strane Drecun bio izričit i Ramuša Haradinaja nazvao najvećim ratnim zločincem sa ovih prostora.

- Ma pusti to, i za mene kažu da sam ratni zločinac, da sam ubijao, a ja to nisam radio - rekao je Šljivančanin, i napomenuo da se istina mora znati.

- Pustite to, on je ratni zločinac koji je svojom rukom klao ljude, odsecao glave, on i njegova banda. Postoje svedočenja, ubijao je Srbe, civile, Rome - rekao je Drecun, dok ga je Šljivančanin prekinuo i rekao da on govori o njegovom ponašanju u zatvoru.

Drecun i Šljivančanin su se maltene prepirali oko Haradinaja, a onda je Drecun rekao da je Šljivančanin osuđen za nepostojeća dela, a Haradinaj za kog postoje svedočenja, nije osuđen, i da ne može da prihvati da se u javnosti bilo šta ispriča pozitivno.

Njihovo gostovanje u "Ćirilici" izazvalo je mnoge nedoumice u javnosti, pa su neki čak i komentarisali da je sve "apsolutno neuhvatljivo".

Bonus video:

Espreso intervju - Eliza Hodža

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.