BIĆE MARIONETSKI GRADONAČELNIK BEOGRADA: PSG će glasati protiv Radojičića
Foto: Fonet/Fonettv

neverovatno

BIĆE MARIONETSKI GRADONAČELNIK BEOGRADA: PSG će glasati protiv Radojičića

Taj pokret je naveo da je Radojičić bez ikakvog iskustva u poslovima lokalne samouprave i da prihvata da samo formalno upravlja milionskim gradom

Objavljeno:

Odbornici Pokreta slobodnih građana (PSG) glasaće protiv izbora kandidata Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Radojičića za novog gradonačelnika Beograda jer smatraju da će biti marionetski gradonačelnik.

- Šestogodišnje iskustvo vladavine SNS dokazuje da će Radojičić biti marionetski gradonačelnik isto kao što je Ana Brnabić marionetska predsednica Vlade, dok u stvarnosti, a protivustavno, Aleksandar Vučić i SNS donose sve odluke i vrše vlast na svim nivoima - navodi se u saopštenju PSG. Taj pokret je naveo da je Radojičić bez ikakvog iskustva u poslovima lokalne samouprave i da prihvata da samo formalno upravlja milionskim gradom.

- Kadrovi SNS služe samo Aleksandru Vučiću i toj stranci, i po tom kriterijumu su birani. U vozu kojim SNS Srbiju vodi u provaliju, sve stanice su pogrešne, a 'nova' lica nisu nova, jer je politika SNS stara, još od devedestih. Odbornici PSG u Skupštini Beograda predstavljaće sve gradjane koji žele da Beograd i Srbija okrenu novi list i krenu drugačijem, boljim putem od dosadašnjih - dodaje se.

Bonus video: VOJIN I ANDRIJA RAŽNATOVIĆ DOBILI DEBELE BATINE! Arkanov bratanac priča šta je on uradio kad je čuo da su pretučeni! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.