ŠEŠELJ I AZDEJKOVIĆ PRAVILI ŠOU U JUTARNJEM: Objašnjavali zašto Dačić uz diplomatske pasoše treba da deli i rezervne gaće?!
Foto: Printscreen/Happy TV

Šokantno

ŠEŠELJ I AZDEJKOVIĆ PRAVILI ŠOU U JUTARNJEM: Objašnjavali zašto Dačić uz diplomatske pasoše treba da deli i rezervne gaće?!

Zar te nije sramota da pričaš sve ovo

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ubuduće svojim diplomatama uz pasoš treba da obezbedi i rezervne gaće, zaključili su lider radikala Vojislav Šešelj, novinar i gej aktivista Predrag Azdejković i Miroljub Petrović, filozof, osnivač i direktor "Centra za prirodnjačke studije", koji su jutros u jutarnjem programu TV Hepi pretresli stomačni slučaj Meha Omerovića.

U prelistavanju štampe jutros je u jutarnjem programu TV Hepi dominirao neobičan dvojac koji je diskutujući o svim aktuelnim temama pretresao i slučaj poslanika Meha Omerovića. Šešelj je naglasio da je bitno da ta tema ne promakne jer je - Omerović zvezda trenutka i istorijska ličnost za sva vremena.

- Na aerodromu u Frankfurtu, kao člana delegacije Skupštine Srbije koja je putovala na sastanak Oebsa, nemačka policija zatekla je Omerovića s tri karmina, parfemom i kremom za mazanje pa se, kad se sve to dogodilo s policijom, on i uneredio - ispričao je Šešelj i odmah potom objasnio kada se čoveku takva neprijatnost obično dešava. Šešelj je ispričao i šta je onda uradila nemačka policija, kome je podnela izveštaj i šta je u njemu pisalo -.

Lider radikala je onda objasnio gde i kako se kupuju gaće na aerodromu, a zatim pojasnio šta sve čoveku može da se desi u strahu, na šta ga je voditelj upitao: "Zar te nije sramota da pričaš sve ovo?"

Šešelj se onda dotakao i ministra Dačića rekavši da i on mora da podnese izveštaj, kao i cela vlada, a onda su gosti predložili da Dačić ubuduće uz diplomatski pasoš obezbedi i rezervne gaće.

Bonus Video:

Espreso intervju - Eliza Hodža

(Espreso.co.rs/ Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.