POSLANIK DAO OSTAVKU U SKUPŠTINI NAKON OVIH DOKAZA O KORUPCIJI: Poslanica raskrinkala milionsku aferu?
Foto: Dragana Udovičić

otkriveno MULJANJE

POSLANIK DAO OSTAVKU U SKUPŠTINI NAKON OVIH DOKAZA O KORUPCIJI: Poslanica raskrinkala milionsku aferu?

Marinika Tepić iznela je informacije o koruptivnim radnjama njegove majke

Objavljeno:

Poslanica Marinika Tepić, objavila je na Tviteru da je poslanik Željko Sušec iz Pančeva uputio Skupštini ostavku na poslaničku funkciju, nakon što je ona objavila dokaze o koruptivnim radnjama njegove majke, za šta je on posredovao.

Ona je u vezu sa njegovom majkom i njima dovela i Apoteku Pančevo, koja je, prema njenim rečima, radnji "Gigi" uplaćivala milione za razne gluposti.

- Poslanik Željko Sušec iz Pančeva uputio Skupštini ostavku na poslaničku funkciju. Posledica nakon što sam objavila dokaze o koruptivnom lancu njegove majke Smiljke i njene radnje "Gigi", kojoj je Apoteka Pančevo uplaćivala milione za razne gluposti? Uz njegovo posredovanje naravno - napisala je Marinika na Tviteru.

Marinika je za "Espreso" rekla da ima snažan utisak da je ostavku podneo pod pritiskom, s obzirom da ona sadrži dva nestandardna detalja za takvu vrstu ostavki.

foto: Privatna arhiva

- Piše da je neopoziva, a i overena kod notara. To nameće zaključak da je neko hteo da bude baš, baš siguran da će Sušec nestati iz Skupštine što pre - rekla je Marinika za "Espreso".

foto: Privatna arhiva

Bonus video:

Branislav Lečić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.