VJERICA RADETA ISPROZIVALA ORGANIZATORKU FESTIVALA MIRDITA, DOBAR DAN: Da li je ovo NAJSKANDALOZNIJA izjava u 2018. godini?
Foto: Fonet, Filip Plavčić

sramota

VJERICA RADETA ISPROZIVALA ORGANIZATORKU FESTIVALA MIRDITA, DOBAR DAN: Da li je ovo NAJSKANDALOZNIJA izjava u 2018. godini?

Radeta nije birala reči

Objavljeno:

Potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta, isprozivala je na Tviteru Sofiju Todorović iz Inicijative mladih za ljudska prava, i nazvala je "šiptarskom profuknjačom".

Todorovićeva se u intervjuu za "Espreso" osvrnula na pretnje pojedinih stranaka i Srpske radikalne stranke da će učiniti sve da se festival "Mirdita, dobar dan" ne održi u Beogradu, rekavši da se "neće valjda dozvoliti da stranka jednog osuđenog ratnog zločinca odlučuje koje filmove i predstavu treba da gledamo". Ova izjava očigledno je potpuno izbacila iz takta Vjericu Radetu, koja nije štedela reči.

- Sofija Todorović, šiptarka profuknjača i jedan od organizatora Mirdite, kaže da im stranka ratnog zločinca neće određivati koje će filmove gledati. Doći ćemo da vidimo koje to filmove planirate da gledate. Vidimo se Sofija - napisala je Radeta na Tviteru.

Bonus video:

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.