GOLIŠAVE SLIKE, PSOVKE, SNIMCI IZ SPAVAĆIH SOBA... Ovo su najveći blamovi srpskih političara na društvenim mrežama! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet, Damir Dervišagić, Dado Đilas, Filip Plavčić, Profimedia

blam za sve pare

GOLIŠAVE SLIKE, PSOVKE, SNIMCI IZ SPAVAĆIH SOBA... Ovo su najveći blamovi srpskih političara na društvenim mrežama! (FOTO) (VIDEO)

Ove "slučajne greške" su šokirale javnost

Objavljeno:

Mnogi političari su aktivni na društvenim mrežama, ali pojedini se baš ne snalaze u objavljivanju statusa. Tako su se među njima našli neki prilično neprimereni, a bilo je nepristojnih i uvredljivih, koji su šokirali srpsku javnost.

Taman kada pomislite da će ih nečija "slučajna greška" na Tviteru naterati da budu obazriviji, desi se situacija, odnosno status kojim vas demantuju.

Tako su se među statusima našli porno video, ples zbog kojeg smo imali transfer blama, slike golišavih žena, psovke..

Poslanik Pokreta Dosta je bilo Dušan Pavlović veoma je aktivan na Tviteru, gde komentariše društveno - političku situaciju. Jednom prilikom omaklo mu se da uz status o budžetu za 2018. godinu i obaveštenje da naredne godine plaćamo za 18 milijardi dinara za kazne i penale, okačio video lezbo pornić. Iako ga je odmah skinuo, neko je bio dovoljno brz da skrinšotuje fotografiju i naravno, Pavlović je bio medijska senzacija danima.

foto: printscreen/twitter

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić postavio je na svoj Instagram profil fotografiju iz frizerskog salona.

- Evo već petnaesta godina, kod bez dileme najboljeg frizera u gradu - napisao je Jeremić. Međutim, iako mu je namera bila da ispromoviše svog dugogodišnjeg frizera, ova slika definitivno priliči nekoj starleti nego političaru.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković očigledno ima problem sa samokontrolom, što dokazuje i njegov odgovor na Tviteru.

Jedna tviterašica ga je pitala zašto su poljoprivrednici u ambaru, a on je umesto nekog odgovora koji bi priličio političaru i predsedniku opštine napisao "glupa si ko k", čime je definitivno šokirao javnost.

foto: printscreen/tviter

Lidera LDP Čedomira Jovanovića, ako je suditi po slikama na društvenim mrežama viđamo uglavnom bez majice, u kupaćim gaćama, pa i u vrlo provokativnim izdanjima. Golišavo telo i zategnute trbušnjake pokazao je i tokom akcije "Ledeni izazov", i iako je zaista liberalniji od drugih političara, fotografija na kojoj je samo u kupaćem pored supruge koja je takođe u kupaćem je zaista previše za jednog poslanika.

foto: Printscreen/Instagram

Dramski pisac i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević takođe nije bio oprezan, pa je jednom prilikom na svoj Tviter nalog postavio fotografiju gole devojke na kojoj je u prvom planu njena zadnjica. Međutim, nakon samo minut obrisao je fotografiju, ali su je tviteraši sačuvali, i posle toga ova objava postala je hit na društvenim mrežama.

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković postavio je na Tviter jedan veoma neobičan status kada je bio u Beču "zgrčen od stresa i besa". Gotovo da nema korisnika društvenih mreža u Srbiji koji nije odreagovao na ovaj tvit predsednika PSG-a.

Bonus video:

Nikola Nikodijević, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.