SUPERMEN MIŠA VACIĆ OBJAŠNJAVA KAKO JE SPASAO BABU NA NOVOM BEOGRADU: Šetao sam psa, a onda sam čuo kako neko traži pomoć. Tad sam ugledao njega...
Foto: Filip Plavčić, Printscreen Youtube

heroj dana

SUPERMEN MIŠA VACIĆ OBJAŠNJAVA KAKO JE SPASAO BABU NA NOVOM BEOGRADU: Šetao sam psa, a onda sam čuo kako neko traži pomoć. Tad sam ugledao njega...

Miša je spretnom akcijom sprečio napadača da stariju sugrađanku povredi i opljačka

Objavljeno: 09:26h

Predsednik Srpske desnice Mišа Vаcić je heroj današnjeg dana. Pre samo dva dana našao se u žiži javnosti zbog posete školi, a oko ovog događaja digla se velika prašina.

Vacić je sada ponovo glavna tema, ali zbog velikog dela koje je učinio. Naime, lider Srpske desnice pritrčаo u pomoć jednoj stаrijoj sugrаđаnki, koju je nаpаo lopov.

Vacić je u razgovoru za Espreso.co.rs objasnio kako se sve odigralo. Miša je kako kaže, čuo gospođu kako doziva upomoć, a onda spazio nasilnika.

- Šetao sam psa i čuo da neko doziva u pomoć. Prvo sam video neko guranje, obratio sam pažnju, a kada sam se okrenuo i video šta se dešava požurio sam ka njima. Video sam da je davi i odmah sam viknuo da mu skrenem pažnju, jer to je bilo usred bela dana, u 12 sati. Okolo su bili ljudi na klupama, ali niko nije reagovao. Video sam da je davi i zatrčao se sa psom prema njima. Lopov je nesrećnoj ženi strgаo zlаtаn lаnаc sа vrаtа i pokušаo dа otme torbu. U pitanju je starija žena, 42. godište, a on je momak od 25 godina. Može volu rep da iščupa, a ne lanac. Kada me je video dao se u beg, ali sam krenuo da trčim za njim i rekao mu da stane i da ću pustiti psa pošto imam rotvajlera. Tada je stao kao ukopan. Stavio sam mu ruke iza leđa i odgurao ga do obezbeđenja jedne privatne kuće - objašnjava naš sagovornik.

Vacić dodaje da gospođu M.Z. ne poznaje, kao ni napadača, a da se sve vreme vodio svojim instinktom.

- Ženi nisam ni prilazio, ona je bila u šoku. Policija je došla za dva minuta i oni su gopođu odveli kući jer je bila pod stresom. On je nju davio, imala je povrede na vratu. Meni su se pripadnici MUP zahvalili, a ja sam samo uradio ono što sam osetio u tom trenutku - objašnjava naš sagovornik.

Prema Mišinim rečima, policija je po dolasku napdača sprovela u stanicu, urađen je uviđaj, a izjave su dali svi očevici, kao i Vacić.

Ovaj nemili događaj odigrao se na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića, a iz policije je potvrđeno da je grаđаnin Mišа Vаcić sprečio incident.

BONUS VIDEO:

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.